2777
2789
بعده شش ماه بی حالیش هنوز مونده اصطالاحا میشه سندروم خستگی مزمن

واای منم همین طور خستگی رو دارم هنوز, و سرگیجه و گردن درد و کتف درد, که نمیدونم ربطی داره یا نه, ولی اینا از همون موقع که کرونا گرفتم شروع شد, سه ماه پیش

ابجوش و لیمو بخور,روزی چند بار حتما اب نمک غرغره کن تا ریه ت درگیر نشه, زنحبیل بخور, و یتامین سی بخو ...

یعنی ریه هم درگیر میکنه اخر.دکتر بهم ازیترومایسین داده

با خدا باش و پادشاهی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای منم همین طور خستگی رو دارم هنوز, و سرگیجه و گردن درد و کتف درد, که نمیدونم ربطی داره یا نه, ولی ...

من هرچی دکتر رفتم گفتن عوارض ویروس سخت از بدن خارج میشه و طول میکشه،دورو برمم هرکی گرفته هنوز خستگی و بی حالی داره

یعنی ریه هم درگیر میکنه اخر.دکتر بهم ازیترومایسین داده

مال بعضیا اره بعضیا هم نه, ایشالا که مال شما نمیکنه.. اب زیاااد بخور فقط و اب نمک روزی سه چهار بار, دکتر به من گف اگه تنگی نفس و اینا داشتی بیا.. عکس از ریه نگرفتی؟

ازمایش خون یا مخاط؟ اخه ازمایش خون بیشتر اوقات کاذبه

سلام چتروبارون شما خستگی و بی حالی بعد از کرونات برطرف شد؟ من اوایل مرداد 1400 کرونا گرفتم و عوارض زیادی با من باقی مونده از جمله مشکلات گوارشی و صبحها با خستگی و بی حال از خواب بلند میشم و ورزش و شربت زعفران و... فایده ای نداشته و همچنان خسته و بی حالم. مثل حالتی که مثلا اصلا شب رو نخوابیده باشم. کسل و بدنم سنگین و خسته اس و با استراحت هم برطرف نمیشه. لطفا اگر خوب شدی من رو هم راهنمایی کن. ممنونم