2777
2789
عنوان

خرید

32 بازدید | 6 پست

بچه ها شما دوست دارین آنلاین خرید کنین،یا بریدبیرون بگردین خرید کنین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بعضی چیزها مثل لباس و کیف انلاین بعضی چیزها هم حضوری

مثلا عاشق مغازه های سفال فروشی و عتیقه فروشی و .. ام 

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی چیزها مثل لباس و کیف انلاین بعضی چیزها هم حضوری مثلا عاشق مغازه های سفال فروشی و عتیقه فر ...

اینکه همه چی رو آنلاین بخریم من و خسته میکنه ،یعنی بعضی مواقع میخوام برم بیرون خرید کنم ولی اونیم که میخوامو نمیتونم بیرون پیدا کنم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من که آنلاین هم تنوع بیشتر هم همه قیمتا رو میبینم تخفف هم اصولا داره در خونم تحویل میگیرم

من یه موقعهایی دلم میخواد باشوهرم برم بیرون بخرم،ولی اونم چیزایی که دوست دارم و نمیتونم بخرم ولی آنلاین میشه پیدا کرد،از اون طرفم دوست دارم با شوهرم برم خرید

من یه موقعهایی دلم میخواد باشوهرم برم بیرون بخرم،ولی اونم چیزایی که دوست دارم و نمیتونم بخرم ولی آنل ...

خب خریدایی مثل هایپر گردی اینا رو برو بکن چون خود خرید هم لذت بخشه

خب خریدایی مثل هایپر گردی اینا رو برو بکن چون خود خرید هم لذت بخشه

بله درسته،من خرید خیلی دوست دارم