2777
2789
عنوان

ماهواره

322 بازدید | 11 پست

ماهوارتون چندتا کانال داره؟

ما قبلا با تلویزیون ماهواره نصب میکردیم بعد گفتیم رسیور بگیریم شبکه هاش زیاد باشه الان ۲۹۳ تا شبکه داره فقط

همشممممم پارازیته مخصوصا جم

بعدشم یه فلش وای فای داده استفادش چطوره چون اصلا شبکه قفلی نداره

886تا موتور داره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

400 تایی داریم

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حدود ۱۰۰ تا هست ولی سرجمع از بیست تاش بیشتر استفاده نداریم

من که از وقتی اینترنت پر سرعت اومده و وب سایت ها پر فیلم و سریال و برنامه و مسابقه تلویزیونی و مراسم و کنسرت و مستند و غیره است اصلا سراغ تلویزیون و ماهواره دیگه نمی رم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آخه واسه ما چرا کمه 

ما دیشمون گردانه همه مسیرهارو میاره شاید دیش شما ثابت هستش

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞
اره ثابته  اینجا نمیشه دیش گردان گذاشت سریع میدزدنش😐

اره مال خواهر شوهر منم دزدیدن 😝😝😝😝😝😝