2777
2789
عنوان

سرم سوت کشید 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوده زنش خراب بوده،این بلا سرمنم اومده،😭

؟؟؟

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
اخ نگو مردرو ندیدی دلم کباب شد براش زنشو میزاشت رو سرش 

منم خیلی عاشقش بودم یک ذره فکر نمیکردم آدمی ک همه جوره میپرستیدمش بره با بهترین دوستام،اونم ن یکی دوتاشون😭

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

ااااخ الهی سوختم براش قلبم درد گرفت....

هممون شاید تو این شرایط خانوم قرار بگیریم شرایط خیانت و گناه فراهم بشه فقط از خدا میخوام که کمکمون کنه الوده نشیم همین...

شما ازکجااینقدر دقیق آمار دارید؟؟؟

ببین ما اینجا غریبیم دیروز اقاهه زنگ زد شوهرم که بره پیشش میخواست شکایت کنه زبان خیلی اکی نیست خودش تعریف کرد 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

منکه عشق هیچکس رو باور ندارم

زن‌ومرد هم نداره

اونایی هم ک خیلی الان لعن ونفرین میکنن ۹۹‎٪شون آب نمیبینن والاشناگرهای ماهری هستند

هوس عشق تنوع طلبی یاهرچیز دیگه ای

نمیشه قضاوت کرد 

خب الان پایه زندگیا رو پفک نمکی استواره و به یه باد بنده. دلایلشم زیاده که نمیشه گفت.    کاش زنا و مردای خائن گیر هم بیان همیشه. حالا دختره خوشگله؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
؟؟؟

شوهرم ،باصمیمی ترین دوستم...

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
خب الان پایه زندگیا رو پفک نمکی استواره و به یه باد بنده. دلایلشم زیاده که نمیشه گفت.    ک ...

ببین ده ساله ازدواج کردن بعد عشق و عاشقی اومدن اینجا دختره خیلی خوب بود یکم گذشت هی داشت تغییر میکرد همه میگفتن من میگفتم نه بابا قضاوت نکنین بعد الان اینجوری 

حتما دیگه ولی کاش حرفای زن روهم آدم بشنوه

صبح که مرده رفته واسه شکایت خانمه اونجا گفته عاشق شدم مگه جرم کردم 😬 خودت اوردیش تو خونه همش اونجا بوده دلم واسش رفت ناراحتی طلاقم بده 🤦‍♀️ 

ببین ده ساله ازدواج کردن بعد عشق و عاشقی اومدن اینجا دختره خیلی خوب بود یکم گذشت هی داشت تغییر میکرد ...

ماهم ۸ سال باهم بودیم ،الان حتی توی خوابشم بهشسک دارم،کلا فکرمیکنم۲۴ ساعت درحال خیانته

ماهم ۸ سال باهم بودیم ،الان حتی توی خوابشم بهشسک دارم،کلا فکرمیکنم۲۴ ساعت درحال خیانته

با همین هنوز؟

ببین ده ساله ازدواج کردن بعد عشق و عاشقی اومدن اینجا دختره خیلی خوب بود یکم گذشت هی داشت تغییر میکرد ...

شایداونم عاشق شده دوباره مثل خیلی از مردها ک بعد زنهاشون صدباره دل میبندن وعاشق میشن

من طرفدار زن نیستم طرفدارخیانت هم نیستم

ولی به یه چیز اعتقاد راسخ دارم ک ازاین بدترهم خواهدشد دنیای ما چون پراز کمبود عقده وحصرت ومشکل مالی ومشکل وووووو

هستیم ایناک چیزی نیست از قدیم بوده ولی خب به این شدت وپرنگی نبوده