2777
2789
عنوان

سرم سوت کشید 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
میفهممت😔

دعا کن برام لطفا🥺

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه بهش میگم بامن یجور دیگه خوب باش حتی یجور دیگه بد باش دلم میخواد خاصترین فرد زندگیت باشم ب ...

شوهرت خیانت کرده؟ بعضی ادما ظاهرساز خوبی هستن

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
شوهرت خیانت کرده؟ بعضی ادما ظاهرساز خوبی هستن

اره چندسال پیش الان رو نمیدونم😂😂😂😂

البته خودش میزنه زیرش وقبول نداره میگه دشمن تراشی کردن

ولی اون هرزه خوب کارش رو بلد بود تا مغز استخونم رو تراشید😔😔😔ای بابا هرچی هست زیر سر زنای بی بندوباره

بی خانواده است

اره چندسال پیش الان رو نمیدونم😂😂😂😂 البته خودش میزنه زیرش وقبول نداره میگه دشمن تراشی کردن ولی ...

اره بابا. چجوری تحمل کردی؟ خیییییلی سخته

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️