2777
2789
عنوان

من چه گناهی کردم خدا بدنمو اینشکلی آفریده🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 22802 بازدید | 620 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببخشیدا حالا نمیخوام خیلی کش بدم ولی روش تپل باشه معیار زیباییه ها😂 من خودم دوس دارم چربی بزنم😅

مرداروداشتم میگفتم که برعکسن دیگه. حالاباورت میشه اون لابیام که یه مقداربزرگه وباعث زشتیه میگه خوبه  

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
مرداروداشتم میگفتم که برعکسن دیگه. حالاباورت میشه اون لابیام که یه مقداربزرگه وباعث زشتیه میگه خوبه ...

😐😐😐 چشاشو با اسید بشور

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
خب ببخشیدا حالا نمیخوام خیلی کش بدم ولی روش تپل باشه معیار زیباییه ها😂 من خودم دوس دارم چربی بزنم😅

دقیقا همینجوریه😂😂

مال من خیلی تپله نمیتونم شلوار بپوشم توی عموم😅😅شوهرم که خیلی حال میکنه واقعا😎😅تا چشمش میفته تحریک میشه

جدی همه میرن چربی تزریق میکنن که تپل بشه 

عجب شوهرعجیبی داری😑

این دفعه اگر گفت بهش اخم کن و چند روز بهش محل نده.

به نظرم تو اگه عمل هم کنی مشکل کامل حل نمیشه

ممکنه باز شوهرت به یه چیز دیگه گیر بده.

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
این دفعه اگر گفت بهش اخم کن و چند روز بهش محل نده. به نظرم تو اگه عمل هم کنی مشکل کامل حل نمیشه مم ...

باید یاد بگیره که حق عیب جویی نداره.

گفتن یه مشکل با عیب جویی خیلی فرق داره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
عقدای  . میخواد تو رو سر کوب کنه که فکر کنی بهترین مرد گیرت اومده . اگه یه بار دیگه گفت بگو تو ...

دقیقا همینه🥺من نمیگفتم چون گفتم مرده غرورش میشکنه،اما دیدم اون مستقیم میگه منم گفتمو کوبیدمشا

خواهرررررر من خواهررررررررر من سیاست نداررررری چرا ؟ استارتر بدنتو در هر حالتی دوست داشته باش وااااااااقعا خیلی بده ک هی عیب میزارید رو خودتونو و جلوی شوهراتون تکرار میکنید بعدم میایید میگید خیانت کرد حرص خوردم از دستت هرچی به سرت بیاد خودت باعثشی اعتماد به نفس داشته باش ارایش کن ورزش کن و هرجوری ک هستی خودتو بپذیر اون ارایشم که میگم واسه اینه که شاد باشی و روحیه ات بره بالا کرم پودر اشغال نزن فقط 

ریپلای_نزنین# #جز_اسی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خواهرررررر من خواهررررررررر من سیاست نداررررری چرا ؟ استارتر بدنتو در هر حالتی دوست داشته باش وااااا ...

@s27 بخون 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون