2777
2789
عنوان

من چه گناهی کردم خدا بدنمو اینشکلی آفریده🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 22802 بازدید | 620 پست
این دفعه اگر گفت بهش اخم کن و چند روز بهش محل نده. به نظرم تو اگه عمل هم کنی مشکل کامل حل نمیشه مم ...

عزیزم به هرررر چیزی گیر بده دیگه مثله اونجا نیست که اونو حلش کنم آرامش میاد تو زندگیم ،بیشتر میگه برو باشگا باسنتو گرد کن،راناتو پر کن 

عزیزم به هرررر چیزی گیر بده دیگه مثله اونجا نیست که اونو حلش کنم آرامش میاد تو زندگیم ،بیشتر میگه بر ...

ببین عزیزم اون حق عیب جویی نداره. اینو همیشه به خودت یادآوری کن

وگرنه اگر ادم بخواد ایراد بگیره خودت میتونی هزار تا عیب از همسرت پیدا کنی

من میگم اول تلاش کن این خصوصیت عیب جویی و اظهار نظر رو ازش بگیری و بهش نشون بدی که حق نداره

بعدش اگه خودت هم حس می کنی که با عمل یا هر کار دیگه ای به آرامش میرسی حتما انجام بده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرررررر من خواهررررررررر من سیاست نداررررری چرا ؟ استارتر بدنتو در هر حالتی دوست داشته باش وااااا ...

عزیزم من انقد شاد بودم با اعتماد ب نفس بودم از روزی که گفت ،گفتم حتما از من بدش اومده که گفته رفتم تو فکر بهم ریختم شوکه شدم دنبال دکتر گشتم😔دیگه اون آدم شاد کجا بود که دائم لباس زیر خوشکل میخرید ،هم میگه زشتی هم اجازه عمل نمیده🥺تو بیا بگو من چی کنم چه راهی پیش بگیرم میگه عمل میخوای برو خونه بابات دیگه نیا ،پدر مادرم سواد این چیزارو ندارن برم دردمو بهشون بگم🥺

شوهر من بعد ۴سال بهم گفت چرا اونجات تیرس دیگه اون آدم سابق نشدم چقدر اعتماد به نفسم میومد پایین موقع رابطه.بهش شک کردم گفتم یعنی چی با کی مقایسه کردی!!رفتم لیزر گفتم تیرس خندید گفت نه بابا تیره ندیدی ولی به شوهرم نگفتم هنوز که ۴سال میگذره از شوهرم سر این حرفش سرد شدم

عزیزم من انقد شاد بودم با اعتماد ب نفس بودم از روزی که گفت ،گفتم حتما از من بدش اومده که گفته رفتم ت ...

مشکلتون همینه فقط ؟ تقصیر خودته بنظرم  که جدی گرفتی 😐😐😐😐حماقت نکن هرکس هرچی خواست بگه بگه تو باز شاد باش شنگول باش بخاطر خودت میگم برو هرچیم میخری بخر 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین عزیزم اون حق عیب جویی نداره. اینو همیشه به خودت یادآوری کن وگرنه اگر ادم بخواد ایراد بگیره خود ...

صدرصد حق نداره اصلا مردی زنشو بخواد عیبشو میبینه😐قطعا نمیبینه،چطوری ازش بگیرم ،میگه اینا ایراد نیست من فقط میگم

اسی یک کانال تلگرامه مال استاد امیر شریفی

استاد قانون جذبه

فایل های عالی در مورد روابط داره که واقعا بی نظیره.

برو اون فایل ها رو گوش کن خودت بهترین راه رو پیدا می کنی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شوهر من بعد ۴سال بهم گفت چرا اونجات تیرس دیگه اون آدم سابق نشدم چقدر اعتماد به نفسم میومد پایین موقع ...

خب گلم همه به من میگن نه قوی باشو تعریف کنو فلان،زن بدونه جذاب نیس برا مردش خب سردمیشه😔

خب گلم همه به من میگن نه قوی باشو تعریف کنو فلان،زن بدونه جذاب نیس برا مردش خب سردمیشه😔

اره حق داری.من اگر جات بودم بدون اینکه بهش بگم میرفتم عمل میکردم هیچ گهی نمیتونه بخوره بعد اینکه بفهمه.پولاتو جمع کن از الان بهشم نگو

مشکلتون همینه فقط ؟ تقصیر خودته بنظرم  که جدی گرفتی 😐😐😐😐حماقت نکن هرکس هرچی خواست بگه بگه ت ...

فعلا که اینه عزیزم ،ولی خب چون هر چن ماه میگه و اجازه عمل نمیده دلخورم میگم یا تیکه ننداز یا پول بده بگو برو

من بهت حق میدم ادم ها انگیزه میخوان یه خانم متاهل و متعهد فقط و فقط از همسرش میتونه تو این جور موارد انگیزه بگیره واقعا آدم سر خورده میشه.... بعضی از مردها از بیشعور هم گاهی بیشعور تر هستن 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
میگه من برا جایی که کسی نمیبینه پول نمیدم دید من تصمیمم قطعیه گفت اصلا اونجارو حین رابطه آدم مگه میب ...

بگو اگه اینطوره پس چرا ایراد می گیری ؟؟؟

یا برات مهم نیست دیگه حرف نزن یا اگه مهمه پول بده عمل کنم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
فعلا که اینه عزیزم ،ولی خب چون هر چن ماه میگه و اجازه عمل نمیده دلخورم میگم یا تیکه ننداز یا پول بده ...

یه سوال اخه چرا میزاری ببینه؟ 

اونم مشکل داره ولی توام خودتو دست کم نگیر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من بهت حق میدم ادم ها انگیزه میخوان یه خانم متاهل و متعهد فقط و فقط از همسرش میتونه تو این جور موارد ...

منم همینو میگم خواهر همه ی این کاربرا جای من بودن قطعا بهشون برمیخورد یکی مستقیم بزنه تو ذوقشون بگه این چیه چرا این شکلیه😔مخصوصا زن که همه ی جذابیتش ظاهرشه

2790
2778
2791
2779
2792