2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم

5125 بازدید | 16 پست

من ذخیره تخمدانم کنه و یبار ای وی اف کردم ک 3 تا جنین تشکیل شدو منفی شدم. این بار میخام بیام تهران کدوم دکتر واسه ذخیره کم ها بهتر جواب میده؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ميشه بهمون بگ علائم ذخيره تخمدان كم چيه؟ در ضمن دكتر من و مادرم و عروس هامون خانم دكتر سوسن ضيايي ه ...

علامتی نداشت واسه من سر وقت پریود میشدم پریودامم 7 روزه ولی با آزمایش متوجه شدن و بعدا وی اف پریودامم 3 روزه شدن

علامتی نداشت واسه من سر وقت پریود میشدم پریودامم 7 روزه ولی با آزمایش متوجه شدن و بعدا وی اف پریودام ...

عدد ذخیره اتون چند بود؟

تا حالا قرص اووبوست مصرف کردین؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ذخیره من1 هست بله هم اوابوست هم پودر اینوفولیک مصرف میکنم

انشااله که جواب بگیرین

من ذخیره ام 0/305 بود روزی سه تا اووبوست خوردم به مدت 1ماه ونیم خداروشکر باردار شدم شما هم میشین انشااله

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ذخیره من1 هست بله هم اوابوست هم پودر اینوفولیک مصرف میکنم

من همسرمم مشکل اسپرم داشت رفتیم موسسه رویان به لطف خدا جواب گرفتیم اگر میتونی اونجا یه سر بزن

والبته خودمم خیلی نذر و نیاز کردما خیلی زیاد

من همسرمم مشکل اسپرم داشت رفتیم موسسه رویان به لطف خدا جواب گرفتیم اگر میتونی اونجا یه سر بزن والبت ...

همسر منم مکشل داره. پیش کدوم دکتر رفتین؟ میخام برم پیش دکتر نصر نظرتون چیه؟ 

طبیعی باردار شدی عزبزم؟ 

بله فقط  همسرم ویتامین ای و ث خورد خودمم اووبوست

همسر منم مکشل داره. پیش کدوم دکتر رفتین؟ میخام برم پیش دکتر نصر نظرتون چیه؟ 

تعریف دکتر نصر رو زیاد شنیدم 

من اولش رفتم صارم دکتره تا آزمایش اسپرم همسرمو دید فوری گفت آی وی اف راستش من خوشم نیومد دلم میخواست اول با دارو سعی کنم اگر نشد برم آی وی اف به اصرار ما یکسری مکمل گرون برای همسرم نوشت که تاثیر هم نداشت

بعد رفتیم رویان پیش دکتر حسام الدین سجادی ایشون شخصا بیضه های همسرمو معاینه فیزیکی کردن و فقط دوتا قرص ویتامین ای و ث دادن که قیمتی هم نداشت و یکسری توصیه ها:دخیانیات و الکل کلا حذف بشه،وزن کم کنه،زیاد نشینه،میوه و سبزیجات زیاد بخوره و روزانه هر یکی دو ساعت یکبار با آب سرد بیضه ها رو شست و شو بده که گاهی که همسرم تنبلی میکرد خودم یخ رو لای پارچه میذاشتم و میذاشتم داخل لباسش

خودمم پیش دکتر شیما محیطی ویزیت شدم کلی چکاپ و آزمایش و عکس رنگی دادم و مشکلم ذخیره کم تخمدان تشخیص داده شد.دکترم گفت چون زیر 35 سالته 6ماه دیگه ام طبیعی اقدام کن و اووبوست روزی سه تا بخور اگر باردار نشدی بیا آی وی اف که خداروشکر شدم

والبته از همه اینا مهم تر خیلی نذرو نیاز و دعا کردم تا خدا بهم لطف کرد

ببخشید طولانی شد چون خودم انتظار کشیدم دلم میخواد همه رو راهنمایی کنم