2777
2789
عنوان

دیپلم

105 بازدید | 5 پست

خانوما من سال اخرم یعنی ۱۲ ولی نمیتونم بخونم این جوری  انلاین برام سخته 

اگه بخام سال اخر فقط در مدرسه بزرگ سالان بخونم

شرایطش چجوریه؟؟ 

سخته یا .....

گرون یا....

حضوری یا غیر .....

لطفا بگید مهمممممممممممم براممم😭😭😭

سختم این جوری  درس خوندن

دردسر زیاد داره،کلی باید بدویی یه عالمه برا هر درس و امتحان هزینه کنی،استرس و...

هرطور شده همین امسال بخون که از بابت مدرک خیالت راحت باشه که داری

نداشته باشی از همه طرف دستت بستس

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دردسر زیاد داره،کلی باید بدویی یه عالمه برا هر درس و امتحان هزینه کنی،استرس و... هرطور شده همین امس ...

خیلی سخته براممم  😢 اخه عقدم به خاطره همین  همش در گیرمم

خیلی سخته براممم  😢 اخه عقدم به خاطره همین  همش در گیرمم

بابا الان که اتفاقا راحت تره مجازیه،راحت میشه تقلب کرد،معلما تم دست بالا نمره میدن

مطمئن باش اگر ترک تحصیل کنی الان بعدا حتما پشیمون میشی ک چرا فرصت به اون خوبی رو از دست دادم

من یکی از دوستام یه بار یه درسشو افتاد،نزدیک یکی دوسال فقط درگیر همون یه درس بود یه عالمه هم هزینه امتحان و هزینه دوباره سرکلاس نشستنو داد،یک سال هم از کنکور محروم شد،فقط بخاطر یه درس 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز