2777
2789
عنوان

کودک

72 بازدید | 12 پست

مادرهای عزیزم لطفا راهنمایی کنید

من دخترم ۱سالشه خیلی نق میزنه و گریه میکنه همش باید بغلم باشه ۱روز خوبه ۳ روز بده بخدا دیگه خسته شدم بنظرتون کی خوب میشه؟کسی بوده بچه اش اینطور باشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دختر من یه مدت اینجوری بود،کمر نمونده بود برام،کم کم خوب میشه

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍
آره دختر من یه مدت اینجوری بود،کمر نمونده بود برام،کم کم خوب میشه

تا کی عزیزم اینطور بود .اخه خوابشم کمه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
رفلاکس معده نداره ؟ 

داشت ۶ ماهگی خوب شد

اگر مشکلی از معده نداره یا دلدرد نداره حتمادبغلی شده عادت کرده

اخه فقط تو بغل خودم ارومه بغل هیچکسی نمیره 

عزیزم صبور باش شاید داره دندون در میاره  باهاش بازی کن. سوره عصر زیاد بخون

ممنون گلم‌چشم

هوووف دختر من ۲ونیم سالشه هنوزم همینجوریه..تا منو میبینه دستاشو بتز میکنه بغلش کنم ولی واقعا نمیتونم و تو روز اکثرا درحال نق زدن و گریه های بی مورد کردنه..از خواب بیدارمیشه ۵دقیقه گریه میکنه و ساکت میشه،میخوادبخوابه گریه میکنه،ققط از خدا میخوام یه ارامشی به این بچه طفل معصوم بده چون واقعا ارامش نداره و یه کارایی میکنه که مجبور میشم صدامو بلند کنم😔😔

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
هوووف دختر من ۲ونیم سالشه هنوزم همینجوریه..تا منو میبینه دستاشو بتز میکنه بغلش کنم ولی واقعا نمیتونم ...

واقعا حیلی سخته فقط خدا بهمون صبر بده