2777
2789
اخیششش شاید باورتون نشه الان قشنگ می تونم تنفس کنم😩شوهرم سرشو از روی شیکمم برداشت😂😂داشتم له می شد ...

ازبعده شام سرش روشکمته خواهر؟مواظب ک بودی؟؟🤣😀😃😂💨

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ شوهر منم سندروم دست بی قرار داره یکسرهههه فقط دستشو میزاره رو دل من کم مونده بچپونه تو چشمم مچش ...

نه بابا این گیره😂دو ساعته میخوام سرشو بردارم انگار چسبیده قل خورد رفت اونور الان خداروشکر دارم تنفس می کنم😂✋🏻

انشالله واقعا ادم خودش خوب باشه بقیه هم خوب میشن

اره عزیزم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ازبعده شام سرش روشکمته خواهر؟مواظب ک بودی؟؟🤣😀😃😂💨

نه نگران نباش من شام نمی خورم زیاد😂✋🏻الانه که بچم پاشه غذا بخوا‌د منم که دارم از خواب می میرم اینم که خوابه هفت پادشاه می بینه😂

طرف سیبیلاش خیلی قشنگ بوده دختره بهش میگه:

میشه یه تارشو به من بدی؟

سارو دست میکنه به پشت شلوارش یه مو میکَنه میده بهش..

دختره میگه اِیییی خاک تو سرت من موی سیبیلتو میخواستم:(

یارو میگه:به ویترین که دست نمیزنن از انبار برات اوردم😐😂😂😂😂

منکه زیاااااد🤣حسودنیستم ا فقط حسادت زنانه س😂

اره ادم دست خودش نیس ک شوهر اون ی کاری کنه براش ادم یکم حسودی میکنه ک چرا شوهر من اینکارو نکرده فقط یکم هااا ب قول تو حسادت زنانه س

خدایا یاورم باش☝☝☝