2777
2789
عنوان

خانومااااااا زود بیاین

156 بازدید | 15 پست

من احساس میکنم کرونا گرفتم.چون بدن درد دارم و گلوم میسوزه و سرم درد میکنه.

رفتم تست خون گفت منفیه

ولی من حالم خوب نیس

ممکنه تو تست نشون نداده باشه

اگه کرونا بود چه چیزایی بخورم زودی خوب شم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینو ترش

عسل

از همه بهتر عسل طبیعیه فقط 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مایعات زیاد بخور اب هویج اب سیب کپسول ازیترو و قرص ویتامین c

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

کرونا هم‌نداشته باشی این استرس و نگرانی تو رو از پا میندازه رفیق ، اروم بگیر و این پروسه ی کوتاه بیماری رو بگذرون ، به هر چی فکر کنی همون میشه پس فکرای بد نکن ، بگو یه سرما خوردگی ساده ست که به زودی میگذره

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

صدقه بنداز ، ویا یزار کنار فوری 

ایت الکرسی بخون فوری 

سه تا سوره توحید فوری 

بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوه الابالله العلی العظیم بگو 

ان شاءالله خطر رفع و بلا به دور باشه توکلت به خدا از امام حسین در  این ماه عزیز بخواه  طوری نباشه ان شاءالله، از خود خدا کمک بخواه خطر رفع بشه

عزیزم منو خانواده اینطوری شدیم تست دادیم منفی بود حتی تب هم داشتیم بعد چندین دکتر اینا رفتیم گفتن یه ویرسع ولی باید تا وقتی که کامل خوب نشدید بیرون نرید فاصله تون با بقیه خانواده رعایت کنید تو خونه ماسک بزنید ما تو خالم ماسک داشتیم حتی قرص ویتامین سی زینک آمپول بکم بلکس ابمیوه  مایعات کباب اینا بخورید شیر اصلا نخورینننننن  

اگه صرفه خشک داشته باشین کروناس 

ولی اگه خلط داره باشه نه

من شوهرم یکماهه پیش کرونای خفیف گرفت پسر۲سالمم از باباش گرفت روزی چندبار دمنوش آویشن ودارچین وگل محمدی دم میکردم براش شربت عسلم مرتب بهشون میدادم خیلی خیلی موثر بود براشون الانم هردو کاملا خوب شدن

غصه ی مامانمو دارم😔😔قلبش مریضه .چیکار کنم

نگران نباش گلم ، به چیزهای بد فکر نکن ، قلب منم مشکل داره یه کرونای خفیف هم رد کردم ، قوی باش و شاد 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است