2777
2789
عنوان

جواب ازمایش

58 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ای یوای شدم همسرم بشدت عجله داره نتیجه رو ببینه چند روز بعد ای یو ای ازمایش بدم مشخص میشه ؟ کمترین مدتی که نتیجه گرفتین چند روز مونده بت پریودتون بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه پیش قبل ای یو ای بتام کمتر ازدو بود برم تیتر حتما تا الان افزایش پیدا میکنه درسته؟

نه حداقل دو هفته چون ممکنه اثر داروها باشه و مثبت کاذب

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

اصلا ربطی نداره بمون تا پریودت ب تاخیر بیفته بعد از ای یو ای هم باید اقدام رو ادامه بدی‌ تا شانست بره بالا مگه دکترت بهت نکفته

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اصلا ربطی نداره بمون تا پریودت ب تاخیر بیفته بعد از ای یو ای هم باید اقدام رو ادامه بدی‌ تا شانست بر ...

چرا یک روز درمیان گفته باید نزدیکی داشته باشی

اخه اگه طبیعی میخواستم باردار بشم این جند ساله میشدم دگ

چرا یک روز درمیان گفته باید نزدیکی داشته باشی اخه اگه طبیعی میخواستم باردار بشم این جند ساله میشدم ...

فقط صبر‌کن تا پریودت ب تاخیر بیفته

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻