2777
2789
آره چند وقتیه حرمتی نمونده بینمون 

نباید میزاشتی به اینجا برسه...حالا هم دیر نشده میتونی درستش کنی...من روانشناسم اگه خواستی میتونم با شوهرت مشاوره کنم شما هم حتما مشاوره برو البته پیش 1مشاور خانم...چون خانمها مشاوره اقایون قبول ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه که دوست داری من بمیرم بری ازدواج کنی میگه که مادرت شوهر آیندتو پیدا کرده  خیلی بی انصافه ...

اره حرفاش اذیت کنندس...باید یه جوری بهش بفهمونی که یه خط قرمزی هست این حرفا از خط قرمز زن و شوهری رد میشه الان که نه وقتی خوب شدین باهم بشین باهاش صحبت کن بگو حرفات از ذهنم نمیره اگه دوباره بگی تاثیر بدی روی رابطمون میذاره قشنگ منطقی بهش بگو هرچی هم بینمون گذشت بازم من زنتم نباید بگی 

تکرارش کرد تنبیهش کن...راه زیاد هست اگه قلقش دستت باشه که دیگه حرفای ناجور نشنوی ازش