2777
2789
عنوان

جاری گستاخ

480 بازدید | 22 پست

خانما امروز بعد از مدتها همسرم گفت بریم برای بچه برادرش که هدیه تولد یه شلوار خریده بودیم ببریم بدیم رفتیم اونجا البته تولدش برج پنج بود ولی من بخاطر اینک همسرم مشکل کاری داشت و خودمم کرونا گرفتم اصلا از خونه نرفتیم بعد ک رفتیم جاریم گفت چه عجبی گفتم که کرونا گرفتم یه لبخندی زد که یه ذوقی کرد که نگو از قیافه اش معلوم بودمنم هیچی نگفتم درصورتی که شوهرم همین جاریم مریض بود شوهرم باهاش تماس تصویری گرفت انقد ناراحت شدم ب شوهرم گفتم حالا تو قرنطینه است بهش تصویری زنگ نزن زن و بچه اش پیشش نیستن دلتنگ میشه حالا اینا ب کنار اصلا هدیه را که بردیم و شوهرم با ذوق کرد تنه پسرش عکس العمل نشون نداد واقعا چرا اینطور خیلی ازش بدم اومد

يه سريا مريض روحين ولشون كن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

گستاخ نبوده ها. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری کیه بابا

محل نده بهش

منم جاریم از اون حسوداس خوبیش اینه   تو قیافه معلومه حسودی میکنه و منم خوشحال میشم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

جاری منم عکس العمل نشون نمیده. نه تشکر نه میگه خوبه نه بده 😕

من وظیفه خودم رو انجام میدم. دیگه بقیه اش رو بیخیال میشم. شاید یه روزی خدب شد. البته دوریم مثلا الان یکسال و خورده ایه میشه ندیدمش 😂😂

خیلی ناراحتم واقعا شوهرم بیکاره شده رفتیم روحیمون باز بشه با حرفاشون خیلی نمک ب زخمامون پاشیدن

وا چیکار کرده مگه الکی گندش میکنی ! 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
جاری منم عکس العمل نشون نمیده. نه تشکر نه میگه خوبه نه بده 😕 من وظیفه خودم رو انجام میدم. دیگه بقی ...

خیلی بدم میاد بنظرم یه هدیه هرچی باشه ارزشمند و طرف باید ذوق کنه و تشکر کنه