2777
2789

یه بیمه ای هست خلیلی نزدیکه بهمون پیاده میشه رفت...از صبح تا ۱.۳۰ ظهر هست حقوقش هم ۶۰۰ یا ۷۰۰ هست...من دانشجوی روانشناسیم میخوام امسال کنکور هم شرکت کنم پیش کر هم درس بخونم برای کنکور...حالا موندم برم این کار رو یا نه...بیمه هم نمیکنه احساس میکنم خیلی کمه البته شهرستان کوچیک هستیم...دودلم که برم یا نه؟

کار بیمه چطوریه؟خیلی سخته؟یعنی از وقتی که میرم بکوب کار میکنم تا وقت برگشتن؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم میخوای ارشد امتحان بدی؟ زبانت خوبه؟؟یعنی جمله بندی و ترجمه ات خوبه؟

نه سال دوممه...میخوام برای کنکور سراسری بدم شاید فرهنگیان قبول شدم🥺

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی عزیزم ایشالله موفق بشی

ممنون

استارتر همین سوالو بهونه کن پیام بده به پسر خالت که ازش راهنمایی بگیری ببین چطور جوابتو میده

اره ازش میخوام بپرسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز