2777
2789
دوست شوهرم  ۶ ماه پیش ب شوهرم گفته بود دلار ب ۳۰ تومن می رسه بنده خدا راس میگفتا

از کجامیدونسه آخه ؟

بعضیا انگار میدونن...

ب ما هم یه بازاریه پارچه فروش بود گفت  طلا ب یک و نیم میرسه اونموقع ۷۰۰بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجامیدونسه آخه ؟ بعضیا انگار میدونن... ب ما هم یه بازاریه پارچه فروش بود گفت  طلا ب یک و ن ...

نمیدونن عزیزم ولی خب یه منطق میخواد بنظرم چیز پیچیده ای نیست دچار وضعیت رکود تورمی شدیم و این بدترین حالت برا اقتصاد یک کشوره بنظرم نیاز به هوش و پیش بینی نداره چه چشم انداز مثبتی داره این وضع؟ هیچی!! پس طبیعیه این افزایشها اگر دلار رو 29 نمونه و بالاتر بره به گفته کارشناسای اقتصادی به زودری عدد 32 هم خواهد دید.

اگ گفته کارشناسا خارجی رو همه رو باهم مقایسه کنید میتونید تشخیص بدید.منم قبل عید که هنوز ارزون بود نظرات رو خوندم و فهمیدم گرونتر میشه رفتم براخودم گردنی خریدم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من که همیشه در هرزمانی پول دستم بیاد طلا میخرم ...خب اگه قراره تو همون یکی دوماه بفروشی نخر ...کمه ک ...

بهترین کارو میکنی.کار عاقلانه رو تو میکنی گلم.  دوست منم وقتی شوهرش وام میگرفت سریع نصفشو میداد طلا این کارو از سال 90 میکرد ....مثلا 50 تومن پول میگرفتن 20 تومنشو میداد یه طلای سنگین و زنونه میخرید. اونوقت ها تو دلم بهش میخندیدم هم بخاطر انتخابهاش هم این مدلی دل به در یا زدنهاش...الان میبنم که 1 میلیارد بیشتر طلا داره و ما اندر خم یه کوچه ایم

الان نمیشه سریع برداشت طلاخرید؟

بخدا  دارم سکته میکنم اخه پولم از نصفشم کمتر شده چجوری دلم بیاد من شده باشه ۱سالم صبر کنم پول خودمو میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا متاسفانه ولی ما مردم عادی تی وی رو میبینیم و گول بورس رو میخوریم

دقیقا.

من اطرافیانم قبلترها پول داشتن سود کرده بودن دم عید هی گفتن خیلی خوبه سوده و ...منم پولمو بردم ،اما من کلا  ضرر دیدم هیچ سودی ندیدم

تو این شرایط نظرتون چیه؟ الان بخری خوبه

بنظرم اگر دید بلند مدت دارین بخرین طلا و سکه در دراز مدت خریدش همیشه سود بوده حداقلش اینه که سرمایتون پودر نمیشه. من بودم برای دراز مدت میخردیم. البته نه با همه سرمایه پیشنهاد میشه پلکانی همیشه خرید بزنین که چشم اندازی رو به جلو هم داشته باشین. عین بورس نشه طرف 500 تومن رو یه جا وارد بورس کرد...پلکانی یعنی تیکه تیکه هر ماه خرید کنین

بنظرم اگر دید بلند مدت دارین بخرین طلا و سکه در دراز مدت خریدش همیشه سود بوده حداقلش اینه که سرمایتو ...

چ متن قشنگی..مرسی

من رفتم ۳۰تاربع بخرم ولی تو شهرمون نداشتن

۱/۴۷۰ بود..گفتم من باید همه شهرها برم تا پیدا کنم

بی خیالش شدم..خیلی ناراحتم😔

پس ماهی ی ربع خوبه بخریم

خاموش🚫