2777
2789
عنوان

بیاین دعام کنید

52 بازدید | 9 پست

شوهرم بعد زایمان انگار افسرذگی بعد زایمان گرفته😂از من سرد شذه خیلی به حدی که میگه اصلا پیشم دراز هم نکش 😏😕تو رو خدا دعا کنید خوب شه مثل قبل شه باهام گرم وصمیمی 🌷🌷🌷

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیلشو پیداکن دعا نمیخواد که

دلیلی نداره والا تا دوره ازم عاشق کشته مردمه نزدیکم میشه  انگاری میرغضبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

درست میشه ناراحت نباش .تو بیشتر توجه کن بهش

جا نذاشتع برا توجه همش دلم میشکنه

ازت بی محبتی دیده حتما بعد زایمان چون مرداد توجه خیلی نیاز دارن سعی کن با بچه و شیرین زبونی و محبت ن ...

تولد جاریم پاشده قلب ابی براش فرستاده بعد طلبکاره یه توجیه مسخره میکنه اما هر روز برا ابراز علاقه به بقیه هم از همون قلب ابی میفرسته اونم 4تا فرستاده بود  زنه بدبخت خودش شرمنده شده بود  اونوقت پارسال تولد من تبریک نگف  اما منتظرم امسال هم یادش بره تو همون گروه ابا اجدادیش جرش میدم .. میگه شب پیشم نخواب یه شب میگه اگه نخوابی میرم برا همیشه .. و هر روز  یه برنامه ای داره 

تولد جاریم پاشده قلب ابی براش فرستاده بعد طلبکاره یه توجیه مسخره میکنه اما هر روز برا ابراز علاقه به ...

عزیزم تو ی مدت بدون منظور محبت کن ب خودت برس و عشوه بیا ‌‌.مثلا میاد مرتب باش برو استقبالش برای پیام عاشقانه بفرست .ب موهات و ناخن هات برس .خودتو دست بالا بگیر باسیاست برخورد کن حل میشه قول میدم

عزیزم تو ی مدت بدون منظور محبت کن ب خودت برس و عشوه بیا ‌‌.مثلا میاد مرتب باش برو استقبالش برای پیام ...

حالا خونه خلوت شه همین کارا میکنم