2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراغا رو روشن کن هندزفری هم بزار تو گوشت با صدای آخر

اره بعد هم کر بشم  

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
والا ، بهم پیام داده بود چیکار میکنی گفتم هیچ ، گفت تو بخش پرستاری ام ، گفتم پس ببخش مزاحم تو و اون ...

چرا اخه؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چرا اخه؟؟؟

وقتی بیکارن میرن بخش پرستاری بعد دورهم بگو و بخند پرستار ها هم کلا خانومن

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
وقتی بیکارن میرن بخش پرستاری بعد دورهم بگو و بخند پرستار ها هم کلا خانومن

اها 😓😓😓

اخه زن ب این خوشگلی از خداشم باشه کی بهتر ازتو 

واس مهمی ک داره هی بهت پیام میده 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اها 😓😓😓 اخه زن ب این خوشگلی از خداشم باشه کی بهتر ازتو  واس مهمی ک داره هی بهت پیام میده&n ...

اگه مهم بودم نمیرفت پیش اونا 

خوش به حالت که بارداری ، خوب با نی نی هستی دیگه تنها نیستی خوشحال باش.

انشالله قسمت توهم بشه