2777
2789
عنوان

تقویت اراده

179 بازدید | 8 پست

توروخدا کمکم کنین

خیلی سست اراده م اصلا واسه هیچ کاری تا اخرش نمیرم

خیلی بدم از خودم میاد😢😢😢

میخام یه کاری رو شروع کنم فقط نهااایت۱هفتس بیخیالش میشم

هر راهی بلدین تمرینی کتابی چیزی بهم معرفی کنین

الان چن وخته میخام وزنمو کم کنم از بس ارادم سسته نمییتونم😢😢

از قلم و کاغذ استفاده میکنی؟

از روش تیک زدن چی؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میشع برام بگی؟

دوتا برگه بردار

تو یکیش

کارهایی که میخوای انجام بدی و همیشه عقب میندازی.، کارهایی که میخوای طرف یه ماه اینده انجام بدی رو دونه دونه بنویس

تو اون یکی هم کارهایی که میخوای فردا انجام بدی ستونی بنویس و جلوی هرکدومشون یه مربع خالی بذار

هر دوتا کاعذو بزن به یخچال 

این کارو احر شب قبل خواب انجام بده

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

روز بعد 

شروع کن از اولویت اول کارهایی که دیشب نوشتی رو انجام دادن

هرکدومو امجام دادی تیک بزن

اگه وقت خالی اوردی برو سراغ یکی از کارایی که تو اون یکی برگه هه نوشته بودی اگرم نه که فبها

آخرشب یه نگاه به تیکهایی که زدی بنداز و برنامه فرداتو بنویس و همینجور تا اخر