2777
2789
عنوان

بچها من دیروز بینیمو عمل کردم

213 بازدید | 11 پست

امروز ک مشش در آوردم دوتا سوراخای بینیم متقارن نیس 

دستیارش بهم گف چون ورم داره ایجوره 

کسی بوده ک ایجور باشه؟

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر همین حساسیت ها عمل نکردم..والا همش میره ت مخ ادم که کجه صاف نیست چرا باد داره چرا بم نمیاد ورا فلان شد دیوونه میکنه ادمو این چیزا این فکرا...متغارن بودن تا جایی که اطلاع دارم ربطی به ورم نداره..ورم فقط دماغو بزرگ میکنه که میخابه تا یکسال ولی متغارن بودن یا کج بودن دیگه کار دکتره بوده که خرابش کرده خدایی ازمایش عملمو دادم عکس بینیمو گرفتم پشیمون شدم نرفتم..تازه خیلی هم شیطونم میدونم برم بیام دماغم تو بازیگوشی یچیزش میشه تازهعع حساسمممم هستم..

🥰🤱🏻

مال من ک درست نشد ولی مشخصم نمیشه زیاد

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

منم عمل کردم سوراخهای بینی ام نامتقارن هست به ورم هم ربطی نداره تازه گوشه چشمهام از بینی پوست اضافه اورده اوایل فک میکردم ورمه بعد دیدم نه بابا پوست اضافه اومده گوشه چشام دکتر گفت عمل ترمیمی داری دیگه ترسیدم بدتر بشه نرفتم

محتاجم به دعا
واسه من تو عکس خیلی تابلو هست بدم میاد😥

واسه منم تو عکس مشخصه جور دیگه با دقت زیاد مشخص میشه

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊