2777
2789

از5شنبه مبتلا شدیم اول شوهرم از همکارش گرفت فرداشم من الانم بچه یکسالم 

حس بویایی چشاییم کلا از بین رفته یعنییی اصلااا هیچیییی نمیفهمم از مزه شور یا شیرین تلخ یا ترش هیچ مزه ای چکار کنم خوب بشم😞4030زنگ زده میگه باید دائما ضد عفونی کنی اخه با کدوم جون

شماهایی که کزونا گرفتید خوب شدید بیاید بگید چکارا کردید چ مراقبتایی داشتید و چه قرصایی خوردید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نتم خیلی ضعیفه جواب ندادم ناراحت نشید پیاماتون خوندم لایک میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

دانشمند ها هم نمیدونن از ما میپرسی

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔴 #نسخه افراد #مشکوک به #کرونا در مطب

Tab Azithromycinn500 N=6

روزی یک عدد

Tab Naproxen500 N=30

هر ۸تا۱۲ساعت یک عدد

زخم معده داشت قرص فاموتیدین ۲۰ هم بدهیم هر ۱۲ ساعت یکی

Tab Acetaminophen500 N=30

هر هشت ساعت

ناراحتی سینه و سرفه و خلط و تنگی نفس شربت تئوفیلین جی میدیم به شرط نداشتن سابقه تشنج در غیر اینصورت میتونیم شربت برم هگزین بدهیم که هم خاصیت ضد سرفه دارد هم ضد التهابی است.

Syr Bromhexine N=1

هر ۸ساعت یک قاشق غذاخوری بزرگسال و کودکان ۵ سی سی

Tab Montelukast10 N=20

شبی یک عدد

ناراحتی تنفسی و قفسه سینه داشت مونته لوکاستم میدیم ضد التهاب ریوی هم حساب میشه

فشار میگیریم اگه بالا بود و تبم داشت سرم یک سوم دو سوم میدیم اگه نرمال بود فشارش نرمال سالین میدیم ۵۰۰ سی سی هر کدام و داخلش یک آمپول آپوتل میریزیم

Serum N/S 500 cc  N=1

وریدی

Amp  Apotel  N=1

داخل سرم بپرسید سابقه حساسیت نداشته باشه

در کودکان ده کیلو یک پنجم آمپول ۲۰ کیلو دو پنجم -مپول و سی کیلو سه پنجم آمپول داخل سرم

تب خیلی بالا پایین نمیامد میتوانید از دگزامتازون و بتامتازونم استفاده کنید یک آمپول عضلانی یا داخل سرم تجویز کنید دگزا از سد خونی مغزی عبور میکند در کسی که علایم سر دردم داره شاید بهتر باشه

اگه فشارش بالا نبود یک آمپول نوروبیون عضلانی میدیم.

Amp Neurobion  N=1

عضلانی

نوروبیون فقط عضلانیه و سوزشم داره اما مدل ایرانیش دو آمپوله که داخل سرم میزنند نوشته میشه ب۱۲ ب کمپلکس و سرم رنگی میشه

برای اینکه حس بهتری داشته باشه

EFF Tab Vit C N=1

روزی یک بار

Tab Multivitamin mineral N=30

روزی یک عدد محتوی سلنیوم زینک ویتامین دی و تقویت ایمنی

گلودرد داشت شربت دیفن هیدرامین معمولی هم مینویسیم.

Syr Diphenhydramine N=1

هر شش ساعت یک قاشق غذاخوری

منبع#Emergency

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

📚 فایل های استخدامی  اورژانسی ها

→   [ @emsapp ] 💥

➖➖➖➖➖➖➖

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

منم با همسرم و دخترم گرفتم دقیق ۱۷ روز درگیریم امروز ضدعفونی کلی کردم همه رو شستم

ولی من چون فقط خستگی و از دست دادن بویایی داشتم ولی همسرم ۴شب تب داشت و سرفه های بدو مجبور شدیم خونه اکسیزن بهش وصل کنیم

پنجره ها کلا باز بزار...دستشویی چون ببشتر استفاده میشه بیشتر بشور و دستگیر در که استیل 

سلام شما خفیف گرفتیدمنم گرفتم همینجوری .  فقط باید مواظب باشید به دیگران ندید منم گرفتم اسپری محلول اب و وایتکس یا اب و دتول درست کنید به نسبت یک وایتکس یا دتول پنجاه اب روزی سه بار اسپری کنید روی دستگیره در و  شیرای اب و کلا هر جاهایی که دست زیاد میره . پنجره ها رو روزی سه بار بیست دقیقه باز بذارید هوای خونه تهویه بشه سینک رو بعد از مسواک زدن با دتول بشورید از میوه جات و سبزیجات استفاده کنید برای مشکل بویایی و چشایی گلاب بو کنید برای من بعد از دوهفته برگشت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم من پیج یه خانم دکتری رو داشتم چون روی سرطان بصورت تخصصی کار کرده بود میگفت میدونم دوای کرونا چیه ولی همه مسخرش کردن

امااونایی که انجام دادن همه گفتن ما خوب شدیم

حالا من میگم بهت انجام دادن یا ندادنش با خودت

هر روز گوجه کبابی بخور و قرص جوشان ویتامین سی

اون خانم دکتر میگفت باید مصرف ویتامین دی و مکمل ها رو قطع کرد 

حالا بازم تصمیمش با شماس عزیزم من فقط نقل قول کردم  

🔴 #نسخه افراد #مشکوک به #کرونا در مطب Tab Azithromycinn500 N=6 روزی یک عدد Tab Naproxen500 N= ...

به ما فقط استامینوفن سه کاره دادن🤣یه امپولم بود

ب 6بود فک کنم و یه امپول دگ که کوچیک بود خدایی اسمشو ندیدم زدیم شوهرم بدتر شد من یکمی بهتر ولی ازفرداش باز همون بودم

عزیزم من پیج یه خانم دکتری رو داشتم چون روی سرطان بصورت تخصصی کار کرده بود میگفت میدونم دوای کرونا چ ...

الهی خدا خیرت بده بحق امام زمان انجام میدم یه عمر دعات میکنم اگه خوب شدم