2777
2789
عنوان

شما بودین ؟

132 بازدید | 2 پست

سلام رفقا . من مدت ها برای کارم ، تلاش میکردم که جای مورد علاقه ام باشم ، دری نبود که نزنم ، راهی نبود که نرم ، التماسی نبود که نکنم ، نشد که نشد . هر چی از خدا خواستم ، از ائمه خواستم ، ولی نشد . خیلی ها گفتن مصلحت خدا ، چیز دیگری هست و اصرار نکن ! و من هم رها کردم ، حتی دنبالش هم نرفتم . فقط گهگاهی که خسته میشدم ، در ذهنم سؤال شده بود که چرا نشد ؟ چرا به خواسته ام نرسیدم . تا همین امروز ، که دیدم گوشیم زنگ خورد و از همان جای مورد علاقه ام بود ! مشخصاتم رو میخواست ، برای پیگیری کارم . هنوز نمیدونم کارم انجام میشه یا نه . اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده ، این هست که با خیال آسوده و توکل به خدا ، از ته دلم خوشحال باشم از این اتفاق ! یا نه ، همان حرفی که اطرافیان میزدن ، که حرف خودمم بود ! اینکه ، شاید صلاح و مصلحت خدا نیست که کارم انجام نشد !

اللهم عجل لولیک الفرج 

الان فهمیدی صلاح خدا چی بوده که تو این مدت جور نمیشده بری؟  

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰