اون روز با نامزدم حرفمون شد یه چیزایی گفت که منم ناراحت شدم منم دیگه باهاش حرف نزدم دیگه بهش هم نگفتم شام بیا خونمون خیلی ناراحت شدم فرداش ظهر زنگ زد گفت بیا ناهار خونمون اولش گفتم قهرم نمیام ولی بعدش رفتم وقتی هم رفتم اونجا تقریبا قهر بودیم بدون اینکه آشتی کنیم منم عصری برگشتم دیگه شام نموندم خونشون خیلی نزدیک خونه ما هست نیازی نیس بیاد دنبالم بعدشم کلا هم کارش یه شهر دیگه هس خلاصه فرداش هم رفت هنوزم قهریم به نظرتون چیکار کنم آیا من مقصرم ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون ناراحتت کرده و تو حق داشتی باش قهر کنی ولی از وقتی قهر میکنی باید سیاست داشته باشی ک چجوری جذبش کنی خودش بیاد سمتت واس اشتی ن ک تازه طاقچه بالا بزاره واست مثلا همینکه گفتی نمیام قهرم ب نظرم خیلی بچگانس باید جواب تلفنشو نمیدادی بعدم اس ام اس میدادی بم زنگ نزن
عب نداره خیلیا هول میشن وقتی با نامزد یا شوهرشون قهر میکنن و باش دعواشون میشه ولی سعی کن از این ب بعد سیاست داشته باشی مثلا ب نظرم هرچقدرم خونتون نزدیک باشه اون باید بیاد دنبالت حتی پیاده ام ک شده باید اون بیاد بعد باهم برین خونه پدر شوهرت اینا