2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

285 بازدید | 22 پست

اون روز با نامزدم حرفمون شد یه چیزایی گفت که منم ناراحت شدم منم دیگه باهاش حرف نزدم دیگه بهش هم نگفتم شام بیا خونمون خیلی ناراحت شدم فرداش ظهر زنگ زد گفت بیا ناهار خونمون اولش گفتم قهرم نمیام ولی بعدش رفتم وقتی هم رفتم اونجا تقریبا قهر بودیم بدون اینکه آشتی کنیم منم عصری برگشتم دیگه شام نموندم خونشون خیلی نزدیک خونه ما هست نیازی نیس بیاد دنبالم بعدشم کلا هم کارش یه شهر دیگه هس خلاصه فرداش هم رفت هنوزم قهریم به نظرتون چیکار کنم آیا من مقصرم ؟؟ 

نه عزیزم تو دعوا ۲ طرف مقصرن

نباید حرمتا شکسته بشه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم الان نامزدم باهام قهره چه دوران بدیه این قهر لامصب.. کاش زودتر تموم بشه من اصلا طاقت قهر ندا ...

چطوری تو دوران نامزدی دعوا میشه ؟

ما تو دوستی زیاد بحث داریم منتظریم نامزد شیم که دیگه دعوا نکنیم  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

اون ناراحتت کرده و تو حق داشتی باش قهر کنی ولی از وقتی قهر میکنی باید سیاست داشته باشی ک چجوری جذبش کنی خودش بیاد سمتت واس اشتی ن ک تازه طاقچه بالا بزاره واست مثلا همینکه گفتی نمیام قهرم ب نظرم خیلی بچگانس باید جواب تلفنشو نمیدادی بعدم اس ام اس میدادی بم زنگ نزن 

چطوری تو دوران نامزدی دعوا میشه ؟ ما تو دوستی زیاد بحث داریم منتظریم نامزد شیم که دیگه دعوا نکنیم & ...

آخه اولش دعوا زیاده چون اخلاق همو بلد نیستیم کم کم راه میایم باهم البته ازدواج سنتی بیشتر اینجوریه 

آخه اولش دعوا زیاده چون اخلاق همو بلد نیستیم کم کم راه میایم باهم البته ازدواج سنتی بیشتر اینجوریه&n ...

ما 5 ساله دوستیم 

همه بحثامون به خاطر دوریه  

جفتمونم تهرانیما 

ولی اون غرب زندگی میکنه من شرق 

مامانش اینا شمال تهرانن 

من بیشتر با اونا رفت و آمد دارم تا با خودش  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
آره راس میگی خودمم میدونم چقدر بچگانه جواب دادم و الان پشیمونم 

عب نداره خیلیا هول میشن وقتی با نامزد یا شوهرشون قهر میکنن و باش دعواشون میشه ولی سعی کن از این ب بعد سیاست داشته باشی مثلا ب نظرم هرچقدرم خونتون نزدیک باشه اون باید بیاد دنبالت حتی پیاده ام ک شده باید اون بیاد بعد باهم برین خونه پدر شوهرت اینا