تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 عنوان کیت مدیکور چی میگه 205 بازدید | 4 پست بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏 1399/07/07 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 ببخشید کیا وارد هستن به تفسیر کیت الان این چند ساعت دیگه آزاد میشه؟؟؟ بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
89solishko عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1820 از خدا میخام بحق خانوم زینب هر چی زودتر حامله بشی یه پسر سالم و صالح بدنیا بیاری و بسلامتی بزرگش کنی امضاتو دیدم دعات کردم خواهر خودمم منتظرم انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 از خدا میخام بحق خانوم زینب هر چی زودتر حامله بشی یه پسر سالم و صالح بدنیا بیاری و بسلامتی بزرگش کنی ... مرسی عزیرم الهی آمین الهی همه منتظرا اینماه دامنشون سبز بشه و همچنین شما بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
94haaaana عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2130 مرسی عزیرم الهی آمین الهی همه منتظرا اینماه دامنشون سبز بشه و همچنین شما سلام عزيزم روز تخمك ميارين كي بود جه روزي اقدام كردي ممنون ميشم بكي با توجه به عكس كيتت