2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایران زندگی میکنم، یه سرچ کن الان تو نت میبینی پرده اصلا وجود ندارع، ترفند پول در اوردنه

شما سایز 1 استفاده می کنی؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
بهتره یکم مطلب علمی دربارش بخونین که بدونین چیزی به عنوان پرده ی بکارت وجود نداره، همین الان سرچ‌ کن ...

اتفاقا خودت سرچ کن تا بفهمی بکارت یه بافت نازکه که وجودم داره 

یچیز علمی ثابت شدس

شما فک کنم برعکس متوجهش شدی

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
کاش منم بعد استفاده نظر شما رو داشته باشم 

مطمئن باش یه دوره استفاده کنی دیگه اسم نوارو نمیاری. اصلا نمیدونی چقدر باحاله. من شبانه روز مخترعش رو دعا میکنم.

اصلا هم درنمیاد. خیالت راحت. دو تا سوراخ ریز که کنارش داره باعث میشه کامل کیپ بشه داخل. فقط بستگی به مقدار خونریزیت باید خالیش کنی دیگه. مثلا من روز دوم هر ۴،۵ ساعت خالی میکنم. روز سوم هر ۸ ساعت. روز چهارم به بعد که خونریزی کم میشه هر ۱۲ ساعت خالی میکنم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عزیزم ایران زندگی میکنم، یه سرچ کن الان تو نت میبینی پرده اصلا وجود ندارع، ترفند پول در اوردنه

گوگلتم متفاوته فک کنم خخ

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
بهتره یکم مطلب علمی دربارش بخونین که بدونین چیزی به عنوان پرده ی بکارت وجود نداره، همین الان سرچ‌ کن ...

عشقم وجود داره اما نه به اون شکلی که تو تصور عموم هست فکر میکنن یه لایه مثل یه پارچه تو واژن هست یه مقدار پوسته اطراف دهانه هست که بعد از اولین دخول از بین میره و بخاطر کنده شدن اونا خونریزی میده حالا هر کسی به یه نوعی هست بعضیا این پوسته ها ضخیم تره بعضیا ارتجاعی مانند هست طول میکشه تا از بین بره و ...

مطمئن باش یه دوره استفاده کنی دیگه اسم نوارو نمیاری. اصلا نمیدونی چقدر باحاله. من شبانه روز مخترعش ر ...

عزیزم روزای لکه بینی چیکار کنم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.