manisam مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 عنوان کاپ قاعدگی | مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست کسی از شما از کاپ استفاده میکنه؟ راضی هستید؟ میشه تجربه هاتون رو در اختیار هم بذاریم من چند وقتیه خریدم ولی استرس دارم برای استفاده 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓. 1399/07/07 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 منم فکر میکنم چندشه من فقط نگرانم استفاده کنم چون میرم سر کار یه باره لباسم کثیف بشه بچه ها اینجوری میشه اصلا؟ 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
anahid_122 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2168 یه جا خوندم نباید استفاده بشه🧐 اره نمیشه خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم .ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
شپش_تخم_مرغی عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 404 خب خودت اعتقاد نداری بعضیا ک دارن .... من به بقیه چیکار دارم خواهر، واسه خودم میگم
rooshana1 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 295 اره یکم درد داره اولاش بعد دیگه راحته من خوندم باکره ها نباید استفاده کنن به هیچ وجه خطر داره در فلک سقفی نمانده این زمانه؛ پَر بزن تا بی کرانه! ^-^
الماس____سفید عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 2276 یعنی میگم رابطه جنسی نداشتم، وگرنه که بله حتما دیگه از بین رفته بله میدونم رابطه نداشتی.ولی استفاده از کاپ صد در صد به بکارت اسیب میزنه برای شما مهم نیست ولی یکی که نمیدونه میره میخره
ربابه74 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 2622 من به بقیه چیکار دارم خواهر، واسه خودم میگم خب داری میگی من باکرم واستفاده میکنم خب بعضیا شاید ندونن و برن استفاده کنن ... با افتخارهم سیدم هم عربم😗
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 وا هیلی خوبه مه عزیزم من از خدامه زودتر لزدواج کنم کاپ بتونم استفاده کنم😂😂 نوار که بیشتر کثیف کا ... نه از اون لحاظ فکر میکنم همش سر کار که برم خارج میشه کثیف کاری و وسط یه عالمه مرد دیگه حیثطتم میره 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
شپش_تخم_مرغی عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 404 من خوندم باکره ها نباید استفاده کنن به هیچ وجه خطر داره نه بابا واسه اسیب به پرده بکارت میگن که من برام مهم نیست
رنگین_کمان۱ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 8839 چجوریه بعد باید بشوری؟ چندش نیست؟ عفونت اینا؟ ببخشید سوال زیادد دارم در نمیاد بیرون باشی پس بده هر چند ساعت درمیاری یه اب میگیری میذاری داخل. انقدرررر راحته، انقدررر راحته اصلا نمیتونی تصور کنی. هیچی از پریودی حس نمیکنی. کامل فیکس میشه. اصلا حسش نمیکنی. من اصلا یادم میره پریودم. الارم میذارم که یادم بمونه درش بیارم وگرنه فراموش میکنم. اصلاااا عشقه. من ۲ ساله نوار استفاده نکردم. انقدر بیکینیم سفید شده. دیگه عفونت نگرفتم. بدنم همش تمیزه. اصلا هر چی بگم کم گفتم بخدا. دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
_نیلا عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 14504 نه از اون لحاظ فکر میکنم همش سر کار که برم خارج میشه کثیف کاری و وسط یه عالمه مرد دیگه حیثطتم میره نه بابا از این فکرا نکن😂✨💜 ▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
ملیحح عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 20443 من فقط نگرانم استفاده کنم چون میرم سر کار یه باره لباسم کثیف بشه بچه ها اینجوری میشه اصلا؟ اره منم میگم اومدیم و در اومد چه خاکی تو سرم بریزم 😂
مامان_غزل_دختر_آبان عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 586 جدا راست میگه منم یک ساله دارم استفاده میکنم نمیدونی چه لذتی داره انگار که اصلا پریود نیستی. خیلی تمیز تراز نواربهداشتیه . هیچ وقت حاضر نیستم از نواربهداشتی استفاده کنم
شپش_تخم_مرغی عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 404 بله میدونم رابطه نداشتی.ولی استفاده از کاپ صد در صد به بکارت اسیب میزنه برای شما مهم نیست ولی یکی ک ... پس بد گفتم، خب دخترا اگه پرده ی بکارت خیالی براتون مهمه نخرید
الماس____سفید عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 2276 نه از اون لحاظ فکر میکنم همش سر کار که برم خارج میشه کثیف کاری و وسط یه عالمه مرد دیگه حیثطتم میره من استفاده نکردم ولی نظرات زیادی دربارش خوندم.به این راحتی پس نمیزنه حتی وقتی میخای خارج کنی به سختی در میاد