2777
2789
عنوان

شوهرم رفت🖤

1654 بازدید | 34 پست

گفت دیگه نمیخوامت 

گذاشت خونه بابام و به مامانم گفت اصلا دختر شما خوبه فرشته ولی من دیگه نمیخوامش ۵ساله ام زورکی تحمل کردم 

چقدر مردا از جنس سنگ ان همه خوبیام همه خاطره های خوبمونو فراموش کرد رفت 

خانوادم میگن جدا شو 

خودمم میبینم خانوادم راست میکن 

ولی بغض خفم میکنه یاد خاطره ها و دوتایی بودنامون میوفته خیلی وابستش بودم خیلیییییی 

یعنی میتونم راحت فراموش کنم!؟

هم اینکه دوستام میگن جدا بشی همه پسرا به چشم سو‌استفاده بهت نگاه میکنن کسی دیگه واسه ازدواج سمتت نمیاد ۲۱سالمه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من بودم دو ماهه فراموش میکردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

کی گفته دیگه کسی واسه ازدواج نمیاد

مطمئن باش که بهتر ازاین گیرت میاد

چرا گفته نمیخوادت؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه احتلاف بینتون چقد پیش رفته بود ک شوهرت این تصمیم رو گرفت،سنتم کمه،برین مشاوره بهم باز ی فرصت بدین،درست میشه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
کی گفته دیگه کسی واسه ازدواج نمیاد مطمئن باش که بهتر ازاین گیرت میاد چرا گفته نمیخوادت؟

میگه نمیتونم تحملت کنم 

ازهمه چیم ناراضیه واسه توجیح خودش میگه داد میزنی بخاطر اون

چرا مگه احتلاف بینتون چقد پیش رفته بود ک شوهرت این تصمیم رو گرفت،سنتم کمه،برین مشاوره بهم باز ی فرصت ...

اون دیگه نمیخواد منو خب 

دادگاه مشاوره میفرسته!؟

میگه نمیتونم تحملت کنم  ازهمه چیم ناراضیه واسه توجیح خودش میگه داد میزنی بخاطر اون

مگه زندگی بچه بازیه آخه برید پیش یه مشاور

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خواهرم ی نصیحت بهت میکنم کلاهتو قاضی کن ببین کی بیشتر مقصر بوده اگر دیدی تو خوب بودی و اکثر بدی ها از طرف اونه ک ولش کن اینو میگم چون کسی از کسی خبر نداره من هنوز ازدواج نکزدم خیلی با نامزدم دعوا میکنیم مامانم یهو میگفت ولش کن مگه کیه ولی بهش میگفتم مامان تو نمیدونی من خودم خیلی مقصرم و الان در تلاش برای تغییر خودمم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
چرا مگه احتلاف بینتون چقد پیش رفته بود ک شوهرت این تصمیم رو گرفت،سنتم کمه،برین مشاوره بهم باز ی فرصت ...

هم اینکه خانوادش بی فرهنگ و بی اخلاقن اینم بهشون نه نمیتونه بگه

خواهرم ی نصیحت بهت میکنم کلاهتو قاضی کن ببین کی بیشتر مقصر بوده اگر دیدی تو خوب بودی و اکثر بدی ها ا ...

اونم به اندازه من شایدم بیشتر مقصر