2777
2789
عجبااا  🖒😁 آخه الان بخاطر کرونا کسی نباید بوس کنه بچه رو,منم نمیزاشتم یه روز رفتم تا بیرون ا ...

گرفتاریم از دست اینا☹مادرشوهر من دهن نوزادو میبوسید😲 همه دعواش میکردن میگفت نمیتونم خودمو کنترل کنم😐 داستانها داشتیم باهاش 😞

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
این آلرژی به پروتئین گاوی چیه؟ جدیدا زیاد می شنوم,ولی قبلا اصلا نشنیده بودم,فقط پروتئین گاویه یا گوس ...

بیشتر به گوشت و لبنیات گاوی حساسیت داره بچه، که مادر نباید بخوره...اما منم کره یا شیر گوسفندی امتحان کردم باز کهیر زد!

حالا تو نوزادی زیاد مشخص نیس فقط علائم پوستیه و نفخ و شاید مدفوع شل و آبکی، اما بعد دو سه ماهگی چیزای دیگم بهش اضافه میشه....مثلا مدفوع ژله ای و بلغمی ، رگه یا دون دون خون تو مدفوع و...

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتاریم از دست اینا☹مادرشوهر من دهن نوزادو میبوسید😲 همه دعواش میکردن میگفت نمیتونم خودمو کنترل کنم ...

وااای چه کارا میکنن بخدا...نهایتا مادر بچه لباشو بیست دیگه نه بقیه  😁

یه صلوات واسه سلامتی نی نی هممون که سال ۹۹ بدنیا میان  🙏❤
بیشتر به گوشت و لبنیات گاوی حساسیت داره بچه، که مادر نباید بخوره...اما منم کره یا شیر گوسفندی امتحان ...

وای چقد بد آخه من خیلی لبنیات استفاده میکنم,چجوری بفهمم که اون آلرژی رو داره?

بیشتر به گوشت و لبنیات گاوی حساسیت داره بچه، که مادر نباید بخوره...اما منم کره یا شیر گوسفندی امتحان ...

مدفوعش هم یکم آبکی هست ,مامانم میگه طبیعیه بچه همینطوره دیگه, شیر میخوره

وای چقد بد آخه من خیلی لبنیات استفاده میکنم,چجوری بفهمم که اون آلرژی رو داره?

الان مشخص نمیشه تا دوماهگی صبر کن اگه ادامه دار بود باید رژیم بگیری دیگه، من تا یه سال حتی لب به بیسکویت، کیک ، پفک و... نزدم

بعد یکسالگیش تست کردم دیدم هنوز خوب نشده شیر خودم قطع کردم شیرخشک مخصوص آلرژی میدم

بسشه دیگه😆

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مدفوعش هم یکم آبکی هست ,مامانم میگه طبیعیه بچه همینطوره دیگه, شیر میخوره

میگم الان زیاد مشخص نمیشه!

روزی چند بار دفع داره؟

دختر من یه سرهههه بود 

وااای چه کارا میکنن بخدا...نهایتا مادر بچه لباشو بیست دیگه نه بقیه  😁

من اصلا صورتشم نبوسیدم تا ۷ ماهگی.خیلی ذوق میکردم تو بغلم محکم فشارش میدادم و موهاشو بو میکردم و سرشو میبوسیدم.دلم نمیومد پوستشو خراب کنم.ولی اینا😕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
الان مشخص نمیشه تا دوماهگی صبر کن اگه ادامه دار بود باید رژیم بگیری دیگه، من تا یه سال حتی لب به بیس ...

وای مگه کیک و بیسکویت هم لبنیات حساب میشن  😐😅

میگم الان زیاد مشخص نمیشه! روزی چند بار دفع داره؟ دختر من یه سرهههه بود 

الان هنوز ۲۰ روزشه خوب,روزی ۴ بار تقریبا

من اصلا صورتشم نبوسیدم تا ۷ ماهگی.خیلی ذوق میکردم تو بغلم محکم فشارش میدادم و موهاشو بو میکردم و سرش ...

آره واقعا

منم مادرشوهرم به هیچ صراطی مستقیم نمیشد مجبور بودم هر وقت میرم خونشون قبلش پماد بزنم صورتش چرب باشه ...

خوب روشى يادمون دادى🤔👍🏻👍🏻🤣

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚