2777
2789
عنوان

دوستام

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 172 پست
فشار اقتصادی به مغزاشونم فشار اورده اما این که راهش نیست عقده هاتو سر دیگران خالی کنی

واقعا ،دیشب یکی اومده بود میگفت عقده دیده شدن دارین ،میخواستم بهش بگم ،نمیدونی که چجور دنبال سوراخ موشیم که دیده نشیم

بچها شما شام چی درست میکنید

عاشقتما تو این هاگیر واگیر😂😂😂😂

من شب شیفتم سلطانم یچیز میخوره خودش

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ،دیشب یکی اومده بود میگفت عقده دیده شدن دارین ،میخواستم بهش بگم ،نمیدونی که چجور دنبال سوراخ م ...

اره خوندم....آخه چه عقده دیده شدنی داریم..اینکه دور هم حالمون خوبه عقدس یا کار اونا....میدونی اینا میرن تو خصوصی بهم پیام میدن که بترکونن تاپیکو.

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
این تبلیغ های مسخره اعصابمو خورد کرد ،اه

ژونا برو گوگل پلی بزن ضد تبلیغات یه برنامس نصب کن منم الان همینکارو کردم.برو اول نصب کن بعد بیا طول نمیکشه

اره خوندم....آخه چه عقده دیده شدنی داریم..اینکه دور هم حالمون خوبه عقدس یا کار اونا....میدونی اینا م ...

خیلی کارشون چیپه،من زباد با آدما سرو کار ندارم ،ولی رضا همیشه میگه بعضی ها به جای ترقی هی تنزل میکنن،باعث میشن اسم ایرانی ها بد در بره ،تو همه جای دنیا آبرو واسمون نذاشتن

من گفتم اگر جوابشو بدم عقده ای هست گزارش میزنه

خیلی تنگ نظر و کوته فکرن اینجور آدما.....

خیلی کارشون چیپه،من زباد با آدما سرو کار ندارم ،ولی رضا همیشه میگه بعضی ها به جای ترقی هی تنزل میکنن ...

دقیقا.....اینا همون آدمایی هستن که باعث عقب موندگی فرهنگی ایران شدن....

آخه خدا قبول کنه روزم نمیدونم چی درست کنم گشنم شده😀😀😀😀

ای جانم قبول باشه عزیزم..یکمی سوپ درست کن واسه بعدشم ماکارونی

2790
2778
2791
2779
2792