2777
2789
عنوان

آرایش

161 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.نظرتون راجع مردی که همیشه از زنش انتظار داره ارایش کرده و موها دکلره باشه چیه.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

هردو

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه حق هر مردیه زنش رو اراسته و مرتب و شیک ببینه تا چشم و دلش سیر بشه. ولی بیرون من دوست ندارم ارایش غلیظ بلشه با موها زیاد بیرون بمونه. این نظر منه. لطفا کسی جبهه نگیره

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

اراستگی رو اره منم موافقم .برای شوهر باید همیشه اراسته بود.ولی راستش از مردی که خیلی تو این زمینه بلده و حتی راجع رنگ مو ونوع ارایش نظر میده وبرای بیرون رفتن ارایش غلیط میخواد خوشم نمیاد

به نطر من مرد باید همه جوره زنشو دوست داشته باشه.باارایش بی ارایش.گاهی ادم نمیتونه یا دلش میخواد بدون ارایش باشه.سخته اینجور

نظرتون؟

اراستگی رو اره منم موافقم .برای شوهر باید همیشه اراسته بود.ولی راستش از مردی که خیلی تو این زمینه بل ...

اره منم دوست ندارم بیرون رفتنی ارایش غلیظ داشته باشم یا موهامو بیرون بذارم. 

من شوهرم اصلا تو این فازا نیست باارایش بی ارایش همه جوره دوستم داره.ولی هستن شوهرایی تو اشناها که زنش همیشه باید اراسته و ارایش کرده باشه نباشه شوهرش دعواش میکنه.میخوام ببینم ماایراد داریم یااونا😆

به نطر من مرد باید همه جوره زنشو دوست داشته باشه.باارایش بی ارایش.گاهی ادم نمیتونه یا دلش میخواد بدو ...

بله همینطوره. تمیز و مرتب و خوشبو باشه یه خانم. آرایش نداشته باشه . چه اشکالی داره. 

درسته ارایش تو چشمه و اکثر مردا دوست دارن ولی خوشبو بودن و تمیز بودن لباسها و سر و وضع یه چیز دیگه ست. 

من خیلی وقتها ارایش نداشتم. ولی همیشه سعی کردم لباسهای تمیز و مرتب بپوشم و خوشبو باشم. 

چراتامن میام همه میرن😭

چراتامن میام همه میرن😭

عزیزم چون ریپلای نمیزنی 

و اینکه اون ساعتی ک تاپیک زدی خلوته ده شب ب بعد بزن 

و عنوانت یکم کلی بود 

مثلا بزن شوهرم دوست داره بیرون ارایش کنم 

یا نظرتون راجب مرد هایی ک دوست دارن زنشون بیرون هم ارایش کنه چیه و چجوری باید برخورد کنم باهاش 

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers