2777
2789
عنوان

لیزر مو

109 بازدید | 12 پست

سلام خانوما چندتا سوال راجع به لیزر دارم

اول اینکه موهایی ک خیلی ضخیم شدن(استفاده از ژیلت)با لیزر از بین میرن؟

بعد وقتی میری لیزر فول بادی انجام میدی یعنی حتی جاهایی ک ممکنه خیلیا مو نداشته باشن رو هم لیزر میکنن؟

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

آخرین سوالمم اینه ک بارداری باعث نمیشه موها برگردن؟

خب عزیزم اول ایمکه لیزر برای موهای ضخیم و مشکی زودار جواب میده بفد اینکا جاهایی ک کرکی باشه رو نباید بزنی جاهایی که نداره مو بگو نزنن چون بیشتر درمیاد و سومی رو نمیدونم عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اول ایمکه لیزر برای موهای ضخیم و مشکی زودار جواب میده بفد اینکا جاهایی ک کرکی باشه رو نباید ...

آخه کرکای پشتم ب حدی زیاده ک رنگ پوستمو تغییر داده.میشه اول با ژیلت ضخیمشون کنم بعد لیزر کنم؟

مرسی عزیزم توهم لطفا اون سوالو ک از دوستمون پرسیدم جواب بده

نمیدونم والا 

ولی هرجایی ک واسه لیزر بری قبلش یه جلسه ویزیت و مشاوره داره ک هرسوالی داری ازش بپرسی

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
آخه کرکای پشتم ب حدی زیاده ک رنگ پوستمو تغییر داده.میشه اول با ژیلت ضخیمشون کنم بعد لیزر کنم؟

مشکیه؟؟اگه مشکی هس بزنشون ولی اگه بوره بیخیال شو کلا من کرکیه کمرم اونم گودیش کاریش ندارم جون بوره ولی مال تو اگه مشکیه بزنشون بره