2777
2789
عنوان

عصب کشی

104 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۲ شب پیش دندونم رو عصب کشی کردم از فردا صبحش درد می‌کنه امروز هم از صبح همون سمت صورتم ورم کرده و اونقدر درد می‌کنه نمیتونم دهنم رو باز کنم چیکار کنم؟

میگن عصب کشی بعدش درد داره ولی خب برای من ورم هم کرده نمیدونم برم پیشش یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا درد داره، اما باید پیش دکتر خوب کار انجام بدی. مثلا متخصص عصب کشی خیلی تخصصی تر و با کیفیت تر و سریعتر کارش رو انجام میده. این شماره دکتر منه خواستی برو پیشش راهنماییت میکنه 02188673807

معمولا درد داره، اما باید پیش دکتر خوب کار انجام بدی. مثلا متخصص عصب کشی خیلی تخصصی تر و با کیفیت تر ...

مرسی عزیزم این بنده خدا هم کارش خیلی خوبه می‌دونی قضیه چی بوده...دندونم عفونت داشته بخاطر همون اینطوری شده

تهران-خیابان ولیعصر-بالاتر از پارک ساعی-روبهرو خیابان32-بن بست چمن-پلاک2-طبقه4

شماره مطب: 88206751 

شماره موبایل:09350723193

بیا عزیزم اینم اطلاعات دکتر اذر اصلانی مقدم اگر توی اینترنت هم سرچ کنی هم مطبش میاد بالا هم گوگلش یعنی سایتش من خودم اینطور ی پیداش کردم.

خواهر زاده من خیلی از دندنپزشکی می ترسید به خصوص که نیاز به عصب کشی داشت دندون های شیریش ولی خب ما اصن نگفتیم که عصب کشی چی هست و اینا ولی رفتیم پیش دکتر شکاریان و ایشون خیلی خوب و با بیان خوب بهش توضیح دادن و خودش مشتاقانه گفت من میخوام برم دندونامو درست کنم، خدا خیرشون بده واقعا، ما دردسری داشتیم سر همین دندونپزشکی