این کاربری منه تاپیکم رو بخون ببین اگ خواستی اینجوری بگیرم
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
این کاربری منه تاپیکم رو بخون ببین اگ خواستی اینجوری بگیرم
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
تک نیتی اره @بوست_دارم این کاربری منه تاپیکم رو بخون ببین اگ خواستی اینجوری بگیرم
موردي نداره بگير
اسمم ياسمن اسم مامانم زهرا
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
یکی سمت همدانه ک هم خودم هم ب اونایی که دادم بیشترشون نتیجه گرفتن سرکتابشم رایگانه فقطم ب اونایی ک ببینه مشکل دارن دعا میده.شماره پسرشو میزارم تک خاستین پیام بدین. نه کلاه برداریه ک بخاد اولش پول بگیره ن تبلیغه