2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم خودت و مادرت رو بگو بهم

برا منم ميگيري 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
شما قبول داری؟تاثیری داشته براتوت

اره خیلی

توی همین سایت شماره ی ی نفرو گرفتم اولش شک داشتم بزنگم اما دلو زدم ب دریا هر چی گفت درست بود

خودم فال میگیرم اما میخواستم فال قهوه باشه ک با این خانم تماس گرفتم

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
اره خیلی توی همین سایت شماره ی ی نفرو گرفتم اولش شک داشتم بزنگم اما دلو زدم ب دریا هر چی گفت درست ب ...

چقدر گرفت؟

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

چقدر گرفت؟

منم شماره یکی روتو سایت  گرفتم فال قهوه میگرفت برام درس گفت 

یکی دیگه هست که خودم بشخصه به تمام حرفاش اعتقاد دارم هرچی گفت درست بود بخدا دهنم باز موند فکرمیکنم رایگان میگیره نمیدونم 

❤❤
چقدر گرفت؟

۵٠ تومن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
عزیزم من بهت گفتم . واسه منم بگیرلطفا 😞

گلم در خواست بده الان نمیتونم بگیرم واست چن روز دیگ

منم شماره یکی روتو سایت  گرفتم فال قهوه میگرفت برام درس گفت  یکی دیگه هست که خودم بشخصه ب ...

یادت هست کی بود؟

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

یادت هست کی بود؟

فکرکنم me70lani بخدا واسه من مو به مو حرفاش درس بود واسه من رایگان گرفت الانو نمیدونم دیگه 

مثلا شوهرم خیلی خیلی عرق میکنه وآب میخوره . بهم گفت همه اینا رو گفت و گفت مثلا مریضیش از صفرا هست و... من که اعتقاد دارم به حرفاش 

❤❤