2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دروغه من امسال مرحلة اول ازمون استخدامي قبول شدم همه اش استرس مصاحبه داشتم رفتم فال قهوه گفت قبول مي شي ،سيد گفت قبول مي شي سر كتاب گفت قبولي نه نه هاجر گفت قبولي ولي نشدم ٣جا فال قهوه گرفتم همه اش چرته

اگه ناراحت نمیشی باید بگم حقته

پولی بی زبونو میریزی تو شکمه یکی که خودش نمیتونه یه زندگیه مجلل واسه خودش ترتیب بده و همیشه محتاجه امثاله شماعه 

تو اینستا میان تبلیغ که واسه پولدار شدن ما طلسم داریم خب ادم ابله تو اگه واقعا اینکاره ای چرا واسه خودت یه طلسم درست نمیکنی که انقد بدبخت دنبال تبلیغ زیر پستای مردم نباشی 

گول این شیادا رو نخورید تورو قران 😑

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
چطوررایگان میگیری 

اسم خودت و مادرت رو بگو بهم

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
چطوررایگان میگیری 

دیگه دیگه یه سری دوست پیدا کردم کارشون درسته و همیشه همیشه برا من درس دراومده پیشگویی هاشون بخدا انقدراز گذشته وآینده ام بهم میگن همش درسته 

❤❤
همه دروغه من امسال مرحلة اول ازمون استخدامي قبول شدم همه اش استرس مصاحبه داشتم رفتم فال قهوه گفت قبو ...

بخدا من با عشقم که گفتن همشون میره مثل برده رفتارکردم بیچاره جیکشم درنمیاد 

الان میگم خب ۸ماه پیش گفتین میره اعتماد نکن هرکاری میکنم نمیره چرا امروزبرگشته میگع به خااطراینکه رو ندادی 

اعتقاد هم خیلی مهمه خیلیا فال رو قبول ندارن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…