2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه تنم درد میکرد و میکنه . سرفه . تب لرز . عرق . سردرد . بی حالی . استفراغ شدید و اسهال . کلا میبره تو قبر ثانیه به ثانیه میاره بیرون . تازه دکتر گفت خفیفه نزده ریه😐😐😐

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
چقدر گذشته 

الان شده ۱۵ روز هنوز خوب نشدم . استفراغه ول کن نیس. 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

اول با نفس تنگی و درد قفسه ی سینه شروع شد.

بعد بدن درد وحشتناک که انگار تو دستگاه پرس گذاشتن و همراه اینا تب و لرز شدیییییییید

بعدش سرفه های مکرر و کوفتگی بدن و عفونت سینه و گلو و رحم و الانم زده به گوش و سرم

هنوز خوب نشدم که بدونم چقدر طول میکشه تاتموم بشه...امروز روز هفتمه

دارو چی بهتون دادن 

آزیترو مایسین . استامینیفن. قرص اسهال . استفراغ.ناپروکسن . یه قرص داد تموم شده اسمش یادم نیس . سرم زد ده تا امپول توش زو یکی از امپولا بزرگتر از امپی سیلین اینا بود مثل اون پودری بود حلش کرد زد تو سرم. اول یه قرص داد واسه استفراغ که بدترم کرد بعد ۳ روز که حتی ابم نمیتونستم بخورم بردن پیشش دوباره سرم زد و همون ده تا امپول توش قرص استفراغ رو عوض کرد.گفت فقط خدا شکر کنید نزده ریه

آزیترو مایسین . استامینیفن. قرص اسهال . استفراغ.ناپروکسن . یه قرص داد تموم شده اسمش یادم نیس . سرم ز ...

داروی اصلی هیدروکسی هست بهتون نداده وقرص سید فلو .به من که خفیف هست نداد ولی با اینهمه علایم باید به شما میداد تازه من خودم سید فلو داشتم دارم مصرف میکنم

داروی اصلی هیدروکسی هست بهتون نداده وقرص سید فلو .به من که خفیف هست نداد ولی با اینهمه علایم باید به ...

یه قرص داد یادم نی اسمش چی بود اون تموم شد. تازه قرص استفراغش که اصلا نمیساخت بهم متوجه هم نبودم . بیشتر اون ضعیفم کرد بجای اینکه کمتر حالم بهم بخوره بیشتر شده بود نگو حساسیت داشتم . ولی کلا مرضیه بدیه ان شاالله ریشه کن بشه به لطف امام حسین .