تیکر تولدمه لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫 باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من روزای تخمک گذاریم اقدام کردم ولی میگن اگه زن ارضا نشه بچه دختر میشه.ک من نشدم تو روزای اقدام. من پسر خیلی دوست دارم این اولی پسر بشه بقیش دختر ب خدا دخترارو میذارم رو چشمم
✋🏼 لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه ممنون✋🏼
ممنونم منم یک دختر دارم همسرم یک کم دلش پسر میخواد وگرنه من اصلا مهم نیست . راستش دلم میخواد خدا خودش بده اما اهل رژیم و اینا خیلی نیستم فقط مراعات میکنم و چیزای گرمی میخورم و انشالا میرم اقدام . خیلی اهل دکتر رفتن و اینا نیستم