2777
2789
عنوان

پسردارشدن

190 بازدید | 14 پست

سلام دوستان . برای پسردارشدن رژیم مهمتره یا تخمک گذاری ؟ تجربتون را بگین .

قرص فلوکونازول برای پسردارشدن چطوری استفاده میشه ؟ ممنونم

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

برو تاپک چگونه پسر دار شویم 

همه چیزو توضیح داده

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روزای تخمک گذاریم اقدام کردم ولی میگن اگه زن ارضا نشه بچه دختر میشه.ک من نشدم تو روزای اقدام.  من پسر خیلی دوست دارم این اولی پسر بشه بقیش دختر ب خدا دخترارو میذارم رو چشمم 

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
ممنونم اگه رژیم یک ماهه باشه بسه ؟  تخمک گذاری با کیت بفهمیم کافیه یا بریم سونو ؟

نمیدونم گلم..۱بار سقط داشتم بچم پسر بود ۱هفته بعد اتمام پریودی اقدام کرده بودم فکرنکنم زیاد تاثیر داشته باشن..ولی سیاهدونه و عسل احساس میکنم جواب بده

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من روزای تخمک گذاریم اقدام کردم ولی میگن اگه زن ارضا نشه بچه دختر میشه.ک من نشدم تو روزای اقدام. &nb ...

من ارضامیشدم پسر شد فقط تاثیر اینا نیست

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من ارضامیشدم پسر شد فقط تاثیر اینا نیست

ممنونم منم یک دختر دارم همسرم یک کم دلش پسر میخواد وگرنه من اصلا مهم نیست . راستش دلم میخواد خدا خودش بده  اما اهل رژیم و اینا خیلی نیستم فقط مراعات میکنم و چیزای گرمی میخورم و انشالا میرم اقدام . خیلی اهل دکتر رفتن و اینا نیستم

ممنونم منم یک دختر دارم همسرم یک کم دلش پسر میخواد وگرنه من اصلا مهم نیست . راستش دلم میخواد خدا خود ...

من و شوهرم  بار اول ماست زیاد خوردیم ولی پسر شد دیروز اقدام داشتم روز هشت پریودی نمیدونم چی میشه..ازمایشارو رفتی

من و شوهرم  بار اول ماست زیاد خوردیم ولی پسر شد دیروز اقدام داشتم روز هشت پریودی نمیدونم چی میش ...

سلام آزمایش پیش از بارداری دادم گفتن فقط ویتامین دی کمه

سلام آزمایش پیش از بارداری دادم گفتن فقط ویتامین دی کمه

اهان..منم ویتامین دی کمه..پاپ اسمیر ندادی

ممنونم اگه رژیم یک ماهه باشه بسه ؟  تخمک گذاری با کیت بفهمیم کافیه یا بریم سونو ؟

رژیم حداقل باید سه ماه باشه گلم

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد