بچه ها من هفته ۱۸هستم صبح بهداشت رفتم گوش بدم صدای ضربانشو هر چی گشت پیدا نکرد بعد یه چیز شیرین خوردم باز گشت گشت اخرش پیدا یه ضربان ضعیف یعنی چیزی شده اینقدر طول کشید ؟؟استرس گرفتم
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینکه ضربان قلب میدا کرده درسته کم و زیاد بودنش بخاطر دستگاه هنوزم زوده دکتر من میگفت تو ۲۰ هفته صدا بهتر پیدا میش
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
دو هفته پیش ک ۱۵ هفته بودم رفتم دکتر صداشو گوش کرد خیلی ضعیف بود و گفت خوبه .البته این دستگاها نمیتونن خوب تشخیص بدن فقط صداشون ضعیفه وگرنه قلب بچه ضعیف نیست .بالای ۲۰ هفته خوب نشون میدن