2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

75 بازدید | 9 پست

چرا مردا ما زنا رو نادیده میگیرن 

بخدا از صب تا شب پای درسای دخترم کارای پسرم غذا مذا درست کن بهشون بده خونه تمیز کن 

آخرشم اونا خستن

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی همینه اونی که ازهمه بیشترسختی میکشه همیشه نادیده گرفته میشه

آره بخدا خسته شدم منم آدمم خب

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
عزیزم ب خودت فشارنیاراستراحت کن خب تونیازبه آرامش واستراحت داری ربات نیستی که آدمی گناه داری خو

درک نمیکنن اصلا بخدا فقط بلدن غر بزنن و ایراد و بهونه منم دلم آرامش میخواد تا کی باید حواسم باشه کسی ناراحت نشه کم و کسری نداشته باشن اما هیچکس به فکر من نیست خیلی خستم هم از نظر جسمی و هم روحی😔😔بخدا آدم ناشکری نیستم اما آدم خب خسته میشه

درک نمیکنن اصلا بخدا فقط بلدن غر بزنن و ایراد و بهونه منم دلم آرامش میخواد تا کی باید حواسم باشه کسی ...

من درکت میکنم منم همینجوریم یه وقتایی واقعااحساس پوچی میکنم ب خودم میگم حالاکه کسی ب فکر من نیس خودم ب فکرخودم باشم واسه خودم استراحت میکنم خریدمیکنم دیروزبعدمدت هاماسک زدم مجهزشدم رفتم بیرون بادخترم برای خودم عطرخریدم کلی روحیم خوب شدبروبرای خودت خریدکن حالت بهترمیشه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
من درکت میکنم منم همینجوریم یه وقتایی واقعااحساس پوچی میکنم ب خودم میگم حالاکه کسی ب فکر من نیس خودم ...

آره واقعا تنها چیزی که حال خانوما رو خوب میکنه خریده ممنونم ازت عزیزم بابت دلگرمیت❤️❤️❤️😘😘😘

خواهش میکنم گلم خدابهتون آراااامش بده.

همچنین قربونت برم