2777
2789
عنوان

بیااید ی چیز عجیب

107 بازدید | 10 پست

میگم فک میکنم خدا منو دوست نداره بحدی ک دلش نمیخاد صدامو بشنوه...اخه هر وقت دعا میکنم برا ی کاری یا خوب شدن بچم بدتر میشه...مثلا نذر زیارت عاشورا داشتم هر چی میخوندمو التماس میکردم بدتر و بدتر میشد تا دیگع چند روز از فرط خستگی نخوندم بچم خوب شد.یا هر وقت میخام کاری شرو کنم با صلواتو بسملا میرم جلو خراب میشه ولی اگه همینجوری انجام بدم درست در میاد...بنظرتون چرا؟؟؟یعنی اقد من بنده بذی هستم.حالم از خودم بهم میخوره😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا شیطانه ک باعث میشه ازخداویادش دوربشی.وقتی شمادعامیکنی خدادوست داره صداتوبشنوه وواسه همین دیرترحاجتتومیده خداشنونده دعاهاس وقتی دعا کردی بچت خوب نشد ودیگه دعانکردی بچت خوب شدنشانگراینه که دوباره یادخدابیوفتی بی اجازه خدابرگی ازدرخت نمیریزه پس اگه خدانمیخواست بچت خوب نمیشد همیشه یادش باش تاهمیشه یادت باشه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
چطوری؟خواهرمم تل نداره اخه

از تل دوست یا برادری چیزی بیا اونجا تا برات توضیح بدم گلم.. اونجا راحت میتونم بهتر راهنماییت کنم.. بخدا به هرکی معرفیش کردم راضی بودن 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏