2777
2789
عنوان

فضولی همسایه

158 بازدید | 12 پست

دوستان ما همسایه ای داریم که در عین اینکه مهربون هست ولی زمان ورود به خونه ما خیلی راحت هست و من اذیت میشم‌ .مثلا پا میشه میره تو آشپزخونه سر کابینت های من و یا اینکه ریزه ریزه ولی با زبون نرم مثل مادر شوهرا دستور میده مثلا میگه میخوای این کارو بکنی؟ میخوای اونکارو بکنی؟ 

یا وقتی شوهرم هست خیلی راحت میاد گرم میگیره و احساس میکنه پسرش هست. و با وجود همسرم هم مدام به همه جا از اشپزخونه تا اتاق ها سرکشی میکنه. با اینکه همسرم سنگین رفتار میکنه ولی همین عامل بحث من با همسرم میشه . 

شما بگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟

چرا راش میدی خونت ک بیاد سرک بکشه😐متوجه نمیشم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یه همسایه داشتیم همش بچشو میفرستاد خونه ما اینم شیطون..بهش میگفتم دس به چیزی نزن جیغ میزد انگار ک  یه نفر داره کتکش میزنه...منم میترسیدم یه بلایی سر خودش بیاره و همسایم شاکی بشه واسه همین خیلی رک و راست و محترمانه بهشون گفتم میترسم شیطونی کنه اتفاقی براش بیفته...شما هم محترمانه و غیر مستقیم بگو ...مثلا فلان روز فلانی اومده بود یهو بی هماهنگی من رف تو اتاق خوابمون ..اونجا هم بهم ریخته بود ...بعدش شوهرم باهام برخورد کرد...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

جاریم اینجور بود دمشو قیچی کردم

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
واقعانکههه من خانواده شوهرم حتی مادرش حرعت ندارد از رو مبل تکون بخوره و برسه ب همسایه

اتفاقا خانواده شوهرم خیلی بافهم و باشعور هستن و اصلا اهل دخالت و فضولی نیستن. ولی این همسایه شدت پررو هست و حتی وقتی بهش مستقیم میگم ناراحت میشم واسش مهم نیست...!!!!!!!!!

ماهم یه همسایه داشتیم همش بچشو میفرستاد خونه ما اینم شیطون..بهش میگفتم دس به چیزی نزن جیغ میزد انگار ...

من اینو حتی مستقیم میگم. مثلا میگم دوست ندارم اینجا کسی از همسایه ها مادرشوهر بشه و هی سرک بشه اونم خودش بدتر میکنه و یا اینکه میگم دوست ندارم تو خونم به فلان چیز دست بزنید ناراحت میشم میگه خب بشو.....

اصلا جدی نمیگیره ....!!!

آخه راه ندادنش خیلی سخته.خیلی چرب زبونه

من کسی خودش بکشه هم نمیارم خونم.. این دوره و زمونه امنیت نیست ک.. بعدم راحتی آدم گرفته میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...