2777
2789
عنوان

خیلی مهمه بیاید

83 بازدید | 9 پست

بچها من تنبلی تخمدان دارم 

بعد ۶ ماه با مدروکسی پروژسترون پریود شدم

الان روز دوممه ولی اصلااا خون نمیاد یعنی خیلی کمه در حد یه لکه.

کسی میدونه چرا؟

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

بگید دیگه چیکار کنم

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

ممنون از راهنماییتون💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شما تاااازه به سن قانونی رسیدی الان باید دغدغه ت درس و مشق و کنکورت باشه. هروقت هم سن ما شدی با ما راجع به دختر یا پسر دار شدنمون حرف بزن. اونم درست نه با ادبیات زشت برید بابا و این حرفا

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
عزیزم شما تاااازه به سن قانونی رسیدی الان باید دغدغه ت درس و مشق و کنکورت باشه. هروقت هم سن ما شدی ب ...

تازه میخاستم یه چیز دیگه بگم اونم قفل کرد 

دوست ۱۸ ساله ی من،شما با توجه به سنتون،هرچند ادعاتون میشه که خب طبیعیه و جز ملزمات غرور جوانیه،اما هیچ درکی از زندگی ندارید

اگر کسی هم بخاطر رفتارهای خانواده ی شوهرش دوس داره پسردار شه،بازهم به شما مربوط نیست و حق اینکه قضاوتش کنید رو ابدا ندارید،چون شما شاید زبونتون دراز باشه ولی ممکنه خیلیا مودب باشن و نتونن با زبون درازی جواب بدن و حتی خودشما مطمین باش وارد زندگی بشی تغییر میکنی

پس حتی اگر یکی بخاطر شرایط زندگیش پسر دوس داره بازهم به خودش مربوطه 

کم نیستن اوناییکه دختردارن و عقده وارانه از بدی پسر میگن 

عذرمیخام اگر لحنم بد بود،بازتاب لحن بیان خودتون بود 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
تازه میخاستم یه چیز دیگه بگم اونم قفل کرد  دوست ۱۸ ساله ی من،شما با توجه به سنتون،هرچند ادعاتو ...

من فقط متاسفم که یه زن هموطن من نمیتونه دربرابر اینکه بخاطر دختر دار شدن از خونواده شوهر تیکه میشنوه از خودش دفاع کنه...

من فقط متاسفم که یه زن هموطن من نمیتونه دربرابر اینکه بخاطر دختر دار شدن از خونواده شوهر تیکه میشنوه ...

عزیزم بیخیال،تیکه بشنوه هم نباید براشون مهم باشه مساله اینه

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

راستی منم از اول بلوغم شیش ماهی یبار پریود میشدم و الان که میخام بچه دارشم به مشکل برخوردم،چون بهمون میگن پلی کیستیک

بهتره هرچه زودتر نسبت به تنظیم پریودت اقدام کنی اما نه به طریق داروی شیمیایی،کاملا گیاهی اقدام کن 

پیاده روی کن و پرسجو کن برای داروی گیایی،توی نی نی سایت هم خیلی داروهای خوبی معرفی میکنن

اگه الان درستش نکنی دورازجون مثل من دردسر میشه برات

راستی منم از اول بلوغم شیش ماهی یبار پریود میشدم و الان که میخام بچه دارشم به مشکل برخوردم،چون بهمون ...

اوکی مرسی از راهنماییت❤❤🙏