2777
2789
بده حتما خارجیش باشه فوق العادس یه شیشه اش ۹۰ تومنه هم رو‌وزن تاثیر داره هم قد عالیه

باشه حتمامیدم بهش 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
آهن وویتامین میدم بهش همیشه

ن اهن و ویتامین تو بهداشت اونا خوب نیس ...من دخترم ۸ کیلو هست ی سال و دوماهشه ولی موقع تولد ۲ کیلو بوده رو نمودار وزن و قدش خوبه...قطره ویتا گلوبین یا میم بهش بده

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غددبراچی؟رفلاکس داره

برای قد..اندام ریز...ریزش مو...دیابت...تیرویید...مشکلاتی که مربوط به غدد و متابولیسم درونی بدنه میرن غدد.

پسر دایی منم‌ریزه میزه بود رفت غدد ازمایش داد هم هرماه چشم گیر قدش بلند میشد هم وزنش

ن اهن و ویتامین تو بهداشت اونا خوب نیس ...من دخترم ۸ کیلو هست ی سال و دوماهشه ولی موقع تولد ۲ کیلو ب ...

آهن وویتامین خارجی میدم ولی ای کاش زینکم میدادم ازفردازینک میدم بایدزودترمیدادم😔

آهن وویتامین خارجی میدم ولی ای کاش زینکم میدادم ازفردازینک میدم بایدزودترمیدادم😔

ناراحت نباش همچین قد بکشه و تپلی بشه ....غصه نداره بزرگ میشه

برای قد..اندام ریز...ریزش مو...دیابت...تیرویید...مشکلاتی که مربوط به غدد و متابولیسم درونی بدنه میرن ...

متخصص آلرژی میخام ببرمش

۳وعده اصلی بای وعده میان وعده.شیراصلن لب نمیزنه

غذای خودتون میخوره ...یا جدا درس میکنی ...شیر پاستوریزه بده بهش هم استخون بندیش محکم میشه هم برا قدش خوبه 

غذای خودتون میخوره ...یا جدا درس میکنی ...شیر پاستوریزه بده بهش هم استخون بندیش محکم میشه هم برا قدش ...

اره غذایع خودمون.چیکارکنم شیربخوره

من دخترم اگه ۸ کیلو هست ولی قدش اندازه بچه دوسالس...شیر روزی ی بطری میخوره ....بهش بده

نگران وزنش نیستم فقط قدش کوتاهه عمه هاشم کوتاهن کاش ب داداشم میرفت قدش 😔😔😔

[QUOTE=157283542]اره غذایع خودمون.چیکارکنم شیربخوره[/QUOTE

فقط از لحاظ خوردن باید زیاد بهش برسی ...بچه زاییدی روزی ۵ وعده باید بخوره مخصوصا بچه تو ک شیر نمیخوره من دخترم هر چی برسه میدم‌دسش غذا جدا درس میکنم براش میوه ...بسکویت..بستنی ...شیر ۴بار میخوره تا شب ...ب جزغذا