2777
2789
عنوان

خارش مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 23635 بازدید | 65 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بمن اینجا گفتن یبوست بدترش میکنه واسه اونه اصلا، و دیدم اره از همون موقع شروع شد واسه من

من چندین ساله یبوست دارم، چون اصلا میوه نمیخوردم اصلاااااا، اما یماهه هر روز دارم میوه میخورم بزور، و یبوستم خیلی بهت  شده اما ده روزیه خارش گرفته

پماد واسه واژن چی ؟

کلوتریمازول اینم عالیه.یکی موضعی هست البته ی نوع داخلی.ولی برا موضعی ان ان هم خوبه ینی عالیه

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
من چندین ساله یبوست دارم، چون اصلا میوه نمیخوردم اصلاااااا، اما یماهه هر روز دارم میوه میخورم بزور، ...

خب واسه همونه، منم سر یبوست چندبار دیدم خونی شده دستمال،، ب نظر خودم ک از همون موقع ها شد، بعد لعنتی کافیه دوباره شروع شه تا ی مدت ول نمیکنه

parasoo1989@
ان ان واسه عفونت بود اره؟ اینو دکتر واسه مقعدم میده ؟؟

والا من خواهرسوهرم ماماس.گف برای خارش مقعدت ان ان بزن

زدم دو روزه خوب شدم

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
خب واسه همونه، منم سر یبوست چندبار دیدم خونی شده دستمال،، ب نظر خودم ک از همون موقع ها شد، بعد لعنتی ...

من چندین بااااار یه قطره خون میدیدم روی دستمال، اما خیلی وقته ندیدم ، مثلا الان هم با میوه بهتر شدم! نباید اینجوری میشد☹️

منم اینجوری شدم دقیقا بیرونشه، انگار یکم پف کرده اونجایی که میخاره مثله دونه ی پهن! هروقت هم یه ...

من شقاق و هموروئید داشتم یه مدت آنتی هموروئید میزدم روی مقعدم انگار حساسیت داشتم اونو قطع کردم بهتر شد ولی فعلا درگیر یبوست و شقاق و هموروئید هستم هنوز