2777
2789
عنوان

خارش مقعد

23635 بازدید | 65 پست

چندین روزه مقعد ام خارش و سوزش داره الان دو شبه نمیذاره بخوابم از شدت خارش دکتر جراح رفتم گفت هموروئید و شقاق نیست مقعد خشک و حساس شده آزمایش مدفوع هم تازه دادم اگر انگل بود تو آزمایش مدفوع معلوم میشد؟ از شدت کلافگی میخوام گریه کنم لطفا راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم آزمایش مدفوع تازه دادم نمیدونم دیده میشه تو آزمایش یا نه تو سرویس هنوز چیزی ندیدم فقط الان بشدت ...

برو یه سنو بده بنظرم بعد مطمئن شو عفونت نداری و یا حساسیت به جنس لباس زیرت.با بتامتازون جواب نگرفتی؟

میگم آزمایش مدفوع تازه دادم نمیدونم دیده میشه تو آزمایش یا نه تو سرویس هنوز چیزی ندیدم فقط الان بشدت ...

یاشیاف استفاده کن برای انگله سریع خوب میشی بعضی باکتری هابسیارریزهستن باچشم دیده نمیشن.یااگه مطمئنی بخاطرخشکیه ازروغن بچه استفاده کن

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
برو یه سنو بده بنظرم بعد مطمئن شو عفونت نداری و یا حساسیت به جنس لباس زیرت.با بتامتازون جواب نگرفتی؟

نزدم بتامتازون از بچگی پوست بدنم خشک و اگزمایی بوده فقط هم بتامتازون جواب میداده اما به مقعد ترسیدم بزنم بنظرت بزنم؟ ازمایش انگل چیه برم بدم؟

یاشیاف استفاده کن برای انگله سریع خوب میشی بعضی باکتری هابسیارریزهستن باچشم دیده نمیشن.یااگه مطمئنی ...

چه شیافی؟ غیر از آزمایش مدفوع دیگه چه تستی بدم ببینم انگل یا نه خیلی ترسیدم

شما که اون روز تاپیک زدی منم بهتون پماد معرفی کردم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 گفتم قارچ دارین 

دیشب دکتر دیدم گفت من فقط خشکی و حساسیت مقعد میبینم و اینکه وسواس داری اما دیشب نذاشت بخوابم نگرانم و ترسیدم