2777
2789
عنوان

بی بی چک

205 بازدید | 26 پست

بیایید نظرتونو راجع به بی بی چکم بگید 

صبح که زدم اولش خط نیوفتاد اما بعد اینکه نماز صبحمو خوندم برگشتم دیدم خط انداخته .این چند ماه اخیر دوره هام دوسه روزی عقب جلو میشد.ولی در کل روز ۳۰ دورم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده،به هفته دیگه بزن انشالله که بارداری

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

عزیزم من هاله رو دیدم ☺️مبارکه 

ولی دوباره بزن 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم چندروز از اقدامت میگذره؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

سلام عزیزم.اره هاله داره ان شالله مثبته.

منم هاله دیدم رفتم آزمایشگاه.حالا شما میخوای پر رنگ تر ببینی باید صبر کنی سطح هرمونت بره بالاتر تا پررنگ تر بشه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
حالا یا عصر میرم ازمایش یا فردا دوباره میزنم بعد میرم ازمایش

آره اول صب بزن 

بدش اگه دوباره هاله انداخت برگ آزمایش 

ایشالا ک بارداری🥰🥰

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿