2789
چرا افسرده ای

سنم بالارفته.ن کاری ن ازدواجی .به هرکیم محبت کردم فقط یمدت اومدوابستم کردوگذاشت رفت پی زندگیش.دوباره من موندم باتنهایی وافسردگی.به هرچی رومیارم به دربسته برمیخورم. حوصله ادامه این جهنم روندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سنم بالارفته.ن کاری ن ازدواجی .به هرکیم محبت کردم فقط یمدت اومدوابستم کردوگذاشت رفت پی زندگیش.دوباره ...

چند سالته 

آدم ازدواج بعضی هارو میبینه فقط تو عدالت خدا میمونه 

چطور ب بعضیا حال میده 

سنم بالارفته.ن کاری ن ازدواجی .به هرکیم محبت کردم فقط یمدت اومدوابستم کردوگذاشت رفت پی زندگیش.دوباره ...

خب چرا نمیری یه کاری برای خودت دست و پا کنی شاغل بودن شرایطیت رو خیلی بهتر میکنه الان همه دنبال دختره شاغلن برای ازدواج چون همه چ ی خیلی گرونه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
بیکارم.هیچ امیدی ندارم به هیچی

خب بگرد دنبال کار بیکاری ادمو نابود میکنه حتما نباید اون کار عالی باشه بالاخره از یه جا شروع کن بعد مدام تغییرات برات پیش میاد امتحان کن البته تو کار محیط رو خیلی بسنج هر جایی هم نمیشه کار کرد

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
کارکجابوده؟هرجامیرم سابقه کارمیخوان

تو حقوق کمتر بخاه از خونه نشینی خیلی بهتره شک نکن 

انقدرافسرده م ک دیگه نایی ندارم حتی واسه پیداکردن کار

خیلی تلقین منفی میکنی و انقد انرژی منفی بخودت میدی که واقعا همین شی عزیزم تو باید رو خودت کا رکنی 

خیلی تلقین منفی میکنی و انقد انرژی منفی بخودت میدی که واقعا همین شی عزیزم تو باید رو خودت کا رکنی&nb ...

توان ندارم دیگه کاری انجام بدم بس ک شکست خوردم توهمه چی.

توان ندارم دیگه کاری انجام بدم بس ک شکست خوردم توهمه چی.

برو پیش روانشناس حتما