2789

🍂
سی و چند سالگی یک زن را هرکسی نمیفهمد. سی و چند سالگی یک زن یعنی جمع دلفریبی و شیطنت ضرب در وقار و متانت. زن سی و چند ساله را توی یک مهمانی با لباس شب مشکی و موهایی که از پشت سر جمع کرده باید دید، لباس بلندی که گاه روی زمین کشیده میشود، خرامیدنش و گام های شمرده شمرده اش را. زن سی و چند ساله تازه اول پختگی ست، سرشار از هوشی زنانه و زیبایی دوچندان. شبیه نسیم خنکی که عصر یک روز تابستانی روی پوست عرق کرده صورت میوزد، شبیه صدای دل انگیز خوردن باران روی برگها، شبیه هرچه که تو را وارد یک خلسه شورانگیز میکند. زن سی و چند ساله مخدری ست که زندگی را سر حال می آورد. زن سی و چندساله یک نقاشی بی نقص است از مجموعه هر آنچه میشود در یک قاب جمع کرد.

💟 

🍂 سی و چند سالگی یک زن را هرکسی نمیفهمد. سی و چند سالگی یک زن یعنی جمع دلفریبی و شیطنت ضرب در وقار ...

من ک لذتی نمیبرم تواین سن.فقط دارم حسرت میخورم بخاطرعمرازبادرفته ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آرزو می کنم خورشیدِ زندگی ات را پیدا کنی و تمام ثانیه هایت از نور امید و عشق ، روشن شود ، ابرهای ماتم از آسمان دلت ، کنار بروند و درختانِ لبخند و آرامشت ، بار دیگر ، جوانه بزنند .
آرزو می کنم که دیگر ، هیچ آینه ای چشم های خیس و بغض های عمیق و چانه های لرزانِ تو را نبیند و هیچ پنجره ای شاهدِ دلْ گرفتگیِ روزها و شب های تو نباشد ،
از فرط اشتیاق ، اشک بریزی و از شوقِ داشتنِ کسانی که بیشتر از هرکسی تو را دوست دارند ؛ بخندی و به یُمن حضورشان ، شاد باشی .
آرزو می کنم شب هایت را با لبخند و امید بخوابی و صبح هایت را با انگیزه و عشق ، آغاز کنی و با بهترین حالِ ممکن به استقبالِ بهترین حادثه ها و عزیزترین آدم های زندگی ات بروی .
آرزو می کنم خورشیدِ جهانت را پیدا کنی و ناگهان ، همه چیز ، همانگونه شود ، که تو دوست داری ،
همانگونه که مدتهاست ، آرزویش را داری ...

لذت بردن که به سن و سال و شرایط زندگی نیست
حسرت گذشته رو خوردن عمر هدر دادنه
گذشتها گذشته
البته جسارت نباشه بهتره لذت بردن از زندگی رو یاد بگیرید

همیشه بهترین خودتون باشید

لذت بردن که به سن و سال و شرایط زندگی نیست حسرت گذشته رو خوردن عمر هدر دادنه گذشتها گذشته البته جسار ...

وقتی شرایط محیانمیشه دست به هرکاری میزنم بدربسته میخورم چ انگیزه ای واسم باقی میمونه ک ادامه بدم؟نصف عمرم گذشت دیگه کی...

وقتی شرایط محیانمیشه دست به هرکاری میزنم بدربسته میخورم چ انگیزه ای واسم باقی میمونه ک ادامه بدم؟نصف ...

خب حالت رو خوب نگاه داره حتی توی بدترین شرایط
از لحظاتت لذت ببر با همه کاستی ها

خب حالت رو خوب نگاه داره حتی توی بدترین شرایط از لحظاتت لذت ببر با همه کاستی ها

شماسنتون کمتره بازم انگیزه دارین. من دیگه هیچ امیدی ندارم به بازشدن حتی کوچکترین روزنه توزندگیم .حتی هرچیزی ک دلم روخوش کنم بهش سریع ازم گرفته میشه فراوون تجربه کردم این موردرو

خانوما لطفا برای حل مشڪلم دعام کنید😔محتاجم به دعاهاتون😔

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
مگه دعااثربخشه؟من تاحالاندیدم زندگی فقط برپایه شانس واقبال بنانهاده شده.والسلام

پس ینی همونوقت که خدا داشته شانسو تقسیم میکرده من تو توالت بودم احتمالا😔

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

شاغلی شرایطت چیه که ناامیدی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین