zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 عنوان قرص دزوسپتیو 814 بازدید | 7 پست بچه ها قرص دزوسپتیو داده دکتر واسه کیستم تو اقدام بودم واسه بارداری ینی این قرص از بارداری جلوگیری میکنه؟؟؟ جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊 1399/07/07 | 07:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 همون ال دی برای جلوگیری مصرف میشه من قبلا قرص ال دی خوردم خیلی حالم بد شده بود تنگی نفس شدید داشتم چیکار کنم جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
goolparie عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 8966 من قبلا قرص ال دی خوردم خیلی حالم بد شده بود تنگی نفس شدید داشتم چیکار کنم به دکتر بگو
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 به دکتر بگو چجور بگم بابا اخه اینجا نیست دکترم راهمم دوره نوبتاشم سخت گیر میاد لنتی بهم گفت بخور پریود شدی بعدش بیا سونوت کنم ببینم خوب شدی یا نه جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
goolparie عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 8966 چجور بگم بابا اخه اینجا نیست دکترم راهمم دوره نوبتاشم سخت گیر میاد لنتی بهم گفت بخور پریود شدی بعدش ... جایگزین داره خارجیه از داروخانه بگیر
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 جایگزین داره خارجیه از داروخانه بگیر اخه سرخود نمیشه ؟؟ فرقی نداره با این؟؟ نمیدونم بزار ببینم شماره دکترو پیدا میکنم زنگ بزنم بهش جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊